Filtre cu sac cu autocurățare

Filtrele cu saci cu autocurățare sunt adesea utilizate în sectorul reciclării, în special pentru operațiunile de selectare și tocare a deșeurilor uscate, a plasticului și a metalului, unde se dezvoltă diferite tipuri de pulberi în diferite concentrații. Pe baza caracteristicilor poluantului, departamentul de inginerie al OMAR Italia va proiecta dimensionarea corectă a sistemelor, folosind mediile de filtrare și materialele de construcție adecvate. Dacă este necesar, filtrele cu saci cu autocurățare OMAR pot fi echipate cu sisteme de siguranță Atex.

Purificatoare industriale

Purificatoare OMAR Italia sunt soluția perfectă pentru diversele probleme care provin din tratarea deșeurilor. Acestea pot fi considerate ca sisteme de filtrare a particulelor umede, ca umidificatoare sau ca neutralizatoare de substanțe mirositoare prin mijloace fizico-chimice. În această ultimă configurație, care este cea mai importantă, acestea au 3 etape de reacție (acidă / alcalină / oxidativă) și sunt echipate cu sisteme automate de dozare adecvate pentru diferiți reactivi.

Filtre cu carbon activ

Filtrele cu cărbune activ sunt unități de filtrare cu una sau mai multe trepte care conțin un strat de cărbune activ granulat, care este traversat de fluxul gazos care conține COV (compuși organici volatili). Acestea sunt de obicei utilizate ca etapă finală pentru reducerea mirosurilor și utilizează fenomenul de absorbție pentru a bloca particulele incriminate, până când același cărbune este complet saturat.

Ciclonul de “pre-separare” pot fi împărțiți în trei categorii distincte: randament ridicat / mediu / scăzut. Acest tipuri de instalații sunt utilizate în acele cazuri în care este necesară o diminuare a debitului masic și / sau o sedimentare prealabilă a particulelor mai mari. Principiul lor de funcționare, așa cum indică și numele lor, se bazează pe forța centrifugă. În funcție de tipul de material care trebuie prelucrat (de exemplu, sticlă), ciclonii pot avea un strat de acoperire anti-uzură.

Separatoarele OMAR Italia sunt special concepute pentru sectorul de tratare a deșeurilor. Aceștia dezvoltă o funcție fundamentală pentru calitatea produsului final reciclat. Acestea pot fi de tip static sau rotativ, iar acesta din urmă a fost îmbunătățit și perfecționat cu succes pentru a diviza folia de plastic (pungi de plastic și resturi de plastic) de restul materialului care urmează să fie tratat, cu rezultate excelente.

Oferim soluții integrate pentru fabrici reciclare deșeuri.  

Întreabă experții noștri în utilaje și soluții pentru reciclarea deșeurilor!

Oferim soluții integrate pentru fabrici reciclare deșeuri.  

Întreabă experții noștri în utilaje și soluții pentru reciclarea deșeurilor!

Tel: 0732.672.147