Wood Expert este o companie ce activează din 2005 în domeniul echipamentelor profesionale destinate prelucarii lemnului, având personal cu experiență atât pe partea de vânzări, consiliere tehnică, proiectare linii tehnologice, fluxuri de producție, cât și în ceea ce privește service-ul.

În tot acest timp s-a ținut cont de inovațiile în domeniu, tendința fiind de introducere pe piață a tehnologiilor de ultima generație, care să automatizeze cât mai mult fluxurile de producție, reducând cât mai mult costurile partenerilor noștri. Până în prezent, avem pretenția de a ne fi îndeplinit acest obiectiv, fiind leader al domeniului de prelucrare primară lemn și făcând totul pentru a ne menține această poziție.

Suntem o echipă, suntem o familie

Echipa Wood Expert este formată în prezent din peste 20 membri, din care 6 pe parte comercială, fiecare având o zona geografică bine definită pentru a gestiona cât mai eficient cerințele din fiecare regiune, și 8 ingineri de service cu înalta calificare, vechime și experiență în domeniul utilajelor de prelucrare lemn, cu care în prezent acoperim necesarul de intervenții în garanție și post garanție pentru echipamentele livrate, dar și montajele și punerile în funcțiune pentru utilajele și liniile tehnologice complexe, Wood Expert fiind acreditată ISO 9001,ISO 14001, OH SAS 18001, precum și ISO 27001.

Vrei să faci parte din echipa Wood Expert

Vezi locurile de muncă disponibile și trimite CV chiar astăzi!

Vrei să faci parte din echipa Wood Expert

Vezi locurile de muncă disponibile și trimite CV chiar astăzi!

Proiecte și obiective

Sloganul nostru este: “Tehnologii fără limite” și ne dedicăm întru totul pentru asta. Compania crede în proiectele individuale: fiecare partener cu propriile necesități, fiecare utilaj, echipament, flux tehnologic fiind gândit separat pentru fiecare client în parte.

Wood Expert a investit întodeauna în cercetare, dezvoltare, prin specializarea personalului de vânzări cu training făcut de reprezentanți ai producătorilor de prestigiu cu care colaborăm, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu și pentru a veni cu soluții inovative de ultima ora. Inginerii de service sunt școlarizați la sediul producătorilor pentru a pune cu succes în funcțiune și pentru a asigura o bună mentenanță echipamentelor pe care le comercializam.

Misiunea noastră

Misiunea companiei noastre pentru viitor constă în a menține un standard profesional ridicat în rândul tuturor compartimentelor (comercial, service, logistică). Dorim să dezvoltăm și să diversificăm gradul de consiliere al clienților noștri prin oferirea de soluții tehnologice de ultima generație. De asemeni intenționăm să creștem nivelul de colaborare dintre producătorii noștri, într-o manieră care să ofere în România soluții tehnologice complete prin integrarea în fluxuri tehnologice a echipamentelor necesare realizării unui produs sau game de produse (debitare, prelucrare mecanică, finizare, montaj, ambalare). În acest moment avem soluții “la cheie” pentru linii tehnologice profesionale de: cherestea, semifabricate, mobilier masiv, mobiliere din panouri înnobilate, uși/ ferestre, parchet, scaune, grinzi din lemn masiv, case din lemn, etc.