Wood Expert este o companie ce activeaza din 2005 in domeniul echipamentelor profesionale destinate prelucarii lemnului, avand personal cu experienta atat pe partea de vanzari, consiliere tehnica, proiectare linii tehnologice, fluxuri de productie, cat si in ceea ce priveste service-ul.

 

In tot acest timp s-a tinut cont de inovatiile in domeniu, tendinta fiind de introducere pe piata a tehnologiilor de ultima generatie, care sa automatizeze cat mai mult fluxurile de productie, reducand cat mai mult costurile partenerilor nostri. Pana in prezent, avem pretentia de a ne fi indeplinit acest obiectiv, fiind leader al domeniului de prelucrare primara lemn si facand totul pentru a ne mentine aceasta pozitie.

 

Echipa Wood Expert este formata in prezent din peste 20 membri, din care 6 pe parte comerciala, fiecare avand o zona geografica bine definita pentru a gestiona cat mai eficient cerintele din fiecare regiune, si 8 ingineri de service cu inalta calificare, cu vechime si experienta in domeniul masinilor de prelucrare lemn, cu care in prezent acoperim necesarul de interventii in garantie si post garantie pentru echipamentele livrate, dar si montajele si punerile in functiune pentru utilajele si liniile tehnologice complexe, Wood Expert fiind acreditata ISO 9001,ISO 14001, OH SAS 18001, precum si ISO 27001.

 

Compania crede in proiectele individuale: fiecare partener cu propriile necesitati, fiecare utilaj, echipament, flux tehnologic fiind gandit separat pentru fiecare client in parte.

 

Wood Expert a investit intodeauna in cercetare, dezvoltare, prin specializarea personalului de vanzari cu training facut de reprezentanti ai producatorilor de prestigiu cu care colaboram, pentru a fi la curent cu ultimele noutati in domeniu si pentru a veni cu solutii inovative de ultima ora. Inginerii de service sunt scolarizati la sediul producatorilor pentru a pune cu succes in functiune si pentru a asigura o buna mentenanta echipamentelor pe care le comercializam.

 

Misiunea companiei noastre pentru viitor consta in a mentine un standard profesional ridicat in randul tuturor compartimentelor (comercial, service, logistica). Dorim sa dezvoltam si sa diversificam gradul de consiliere al clientilor nostri prin oferirea de solutii tehnologice de ultima generatie. De asemeni intentionam sa crestem nivelul de colaborare dintre producatorii nostri, intr-o maniera care sa ofere in Romania solutii tehnologice complete prin integrarea in fluxuri tehnologice a echipamentelor necesare realizarii unui produs sau game de produse (debitare, prelucrare mecanica, finizare, montaj, ambalare). In acest moment avem solutii “la cheie” pentru linii tehnologice profesionale de: cherestea, semifabricate, mobilier masiv, mobiliere din panouri innobilate, usi/ ferestre, parchet, scaune, grinzi din lemn masiv, case din lemn, etc.