Linii debitare busteni

Linii debitare busteni

Linii debitare busteni, gater pentru lemn si banzic profesional de cea mai buna calitate oferite de Wood Expert. Oferim garantie si service dedicat.

In industria de prelucrare a lemnului, gaterele pentru lemn profesionale joaca un rol foarte important, acestea fiind cele ce asigura transformarea bustenilor proveniti din exploatarile forestiere in cherestea.

Fie ca sunt cu panza panglica orizontala sau panza panglica verticala, electrice sau hidraulice, Wood Expert Industry va poate ajuta sa alegeti cea mai buna solutie pentru afacerea dvs. fie ca sunteti la inceput de drum sau detineti deja o linie de debitare busteni si doriti modernizarea acesteia.

Echipa noastra de ingineri va poate alcatui o oferta personalizata de echipamente pentru a garanta astfel o productivitate cat mai mare.

Pentru fabricile mari de cherestea sunt folosite in liniile de productie, urmatoarele echipamente:

Cheresteaua obtninuta poate fi transmisa apoi automat catre fierastraiele circulare pentru debitare si mai apoi in camere de uscare – aburire.

Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.