Linii debitare busteni

Afișez toate cele 13 rezultate

Linii debitare bușteni

Linii debitare bușteni verticale și orizontale pentru a crește productivitatea afacerii dvs. în industria de prelucrare a lemnului. Reprezentăm în exclusivitate producătorii numărul 1 în Europa, Primultini Italia pentru linii de debitare verticale și Wravor Slovenia pentru linii de debitare orizontale.

Explorați oferta noastră de linii complet automatizate pentru debitarea buștenilor și cereți sfatul experților noștri în utilaje pentru prelucrarea lemnului.

Toate utilajele

Linii debitare bușteni

Multilame cherestea

Uscătoare cherestea

Aburitoare cherestea

Tratament termic

Cazane industriale

Decojitoare bușteni

Instalații exhaustare

Optimizare cherestea

Linii pentru paleți

Instalații exhaustare

Instalatii debitat busteni verticale

Linie debitat bușteni dublă în tandem Primultini 1600

Model: 1400 SHE / 1600 SII / 1800 SLI

Instalatii debitat busteni verticale

Linie debitare bușteni înclinată Primultini 1400

Model: 1400 SHG / 1600 SIH

Instalatii debitat busteni verticale

Linie debitare busteni verticala Primultini 1300

Model: 1300 SGF / 1400 SHF
NOU IN DEBITARE BUSTENI
Model: WRC 1050
NOU IN DEBITARE BUSTENI
NOU IN DEBITARE BUSTENI
NOU IN DEBITARE BUSTENI
Model: CFM
Model: PGS 350/450 R

Canter debitare scoarta busteni

Canter pentru transformarea scoartei in chipsuri

Model: WSF / WSH

Renunță la vechiul gater vertical sau la banzicul orizontal pentru debitarea buștenilor. Treci la noile tehnologii de debitare

Indiferent de tehnologia pe care o folosesc și gradul de automatizare, dacă folosesc pânză panglică orizontală sau pânză panglică verticală, Wood Expert Industry vă poate ajuta să alegeți cea mai bună soluție pentru afacerea dvs.

Fie ca sunteți la început de drum sau dețineti deja o linie de debitare bușteni și doriți modernizarea acesteia vă putem consilia să luați cea mai bună decizie. 

Echipa noastră de ingineri și experiența dovedită a celor 50+ fabrici complete pentru debitare bușteni și producție cherestea puse în funcțiune în decursul celor 20 de ani de activitate ne poziționează drept lideri în segmentul de piață a utilajelor pentru prelucrarea buștenilor și cherestelei verzi și uscate. 

Oferim linii de debitare a buștenilor cu productivitate de 20-30 mc / 8 schimb (8 ore de lucru) până la soluții ce depășsesc 200 mc / schimb de la producătorii numărul 1 în Europa, Primultini Italia pentru linii de debitare verticale și Wravor Slovenia pentru linii de debitare orizontale.

Pentru fabricile mari de cherestea ce depășesc capacități de debitare de peste 100 mc sunt folosite în liniile de producție, urmatoarele echipamente:

  • decojitoare cu freză fixă / mobilă sau decojitoarele cu rotor glisant 
  • linii cu pânza panglică verticala, ce pot fi drepte sau înclinate pentru debitarea feliilor de cherestea din buștean
  • alimentări automate cu buștean și transferuri automatizate pentru fiecare utilaj din componența liniei

Cheresteaua obținută prin procesul de debitare a bușteanului este transferată apoi automat catre fierastraiele circulare multilamă de tivit pentru tivire și spintecare și mai apoi încărcate în camere de uscare - aburire iar lăturoaiele sunt introduse împreună cu rumegușul din exhaustare în centrale termice cu grile mobile pentru producerea agentului termic necesar.

Dacă sunteți în căutarea soluțiilor profesionale pentru debitarea buștenilor și doriți să faceți upgrade de la vechiul gater pentru lemn la o linie debitare verticală sau de la vechiul banzic orizontal la o linie debitare orizontală consultați oferta și cereți sfatul experților noștri în utilaje pentru lemn.

Video linii debitare bușteni Primultini - montaje Wood Expert

Video linii debitare bușteni Wravor - montaje Wood Expert