Fierastraie circulare multilama

Afișez toate cele 10 rezultate

Vezi detalii Model: HM14-6 & HM14-2
Vezi detalii Model: MHS 10

Fierastraie circulare multilama

Fierastrau circular multilama cu 2 arbori – MQA

Vezi detalii Model: MQA
Vezi detalii Model: MRA

Fierastraie circulare multilama

Circular multilama – model MK 402

Vezi detalii Model: 

Fierastraie circulare multilama

Circular multilama – model DUETT / QUARTETT

Vezi detalii Model: 

Fierastraie circulare multilama

Fierastrau circular multilama – CS 600

Vezi detalii Model: CS 600

Fierastraie circulare multilama

Circular multilama – model SK-VARIO

Vezi detalii Model: SK-VARIO

Fierastraie circulare multilama

Circular multilama – model S

Vezi detalii Model: 

Fierastraie circulare

Circular multilama – model K34M

Vezi detalii Model: 

Fierastraie circulare multilama

In industria de prelucrare a lemnului sau a produselor din lemn se folosesc o mare varietate de utilaje, atat in etapa de prelucrare primara, cat si in etapa de prelucrare secundara, pentru realizarea diferitelor operatiuni.

Marele avantaj al utilajelor in fata uneltelor manuale este puterea motorului electric, ajutoarele de masura, mesele de lucru si avansul mecanizat. Prezenta acestora scade semnificativ timpul de lucru, in timp ce creste calitatea. Astfel, rentabilitatea economica si eficienta isi spun cuvantul. Cu ajutorul acestor utilaje, se pot prelucra piesele din lemn exact la formele si dimensiunile dorite.

In acest sens, Woodexpert completeaza gama de utilaje industriale pentru prelucrarea lemnului cu fierastraie circulare multilama special concepute pentru exploatare profesionala.

Solide, fiabile si durabile, fierastraiele circulare multilama din gama Woodexpert garanteaza siguranta maxima pentru operator, viteza mare de lucru si intretinere facila. Solutiile tehnologice inovatoare si varietatea de configuratii ale unitatilor de operare asigura cea mai buna calitate a finisajului solicitata in oricare aplicatie.

Fierastraie circulare multilama pentru productie

Fierastraul circular multilama este un tip de fierastrau care permite montarea pe un ax a mai multor unitati paralele de taiere conectate, la intervale ce pot fi controlate cu precizie. Distanta dintre lame este determinata de distrantierele adecvate, concepute sa alunece pe axul fierastraului.

Aceasta pozitionare a lamelor permite taierea unor piese de lucru de mari dimensiuni in segmente precise, cu o singura configurare. Avantajul este ca taierea se face paralel, doar printr-o singura prindere. Principiul este similar cu cel al masinii de frezat cu ax inclinabil.

Structura robusta a fierastraului circular multilama confera siguranta in operarea pe termen lung, exploatare fara vibratii, dar si calitati deosebite in operare, pretandu-se la lucru in regim industrial. Fierastraiele circulare multilama sunt utilizate pentru spintecat cherestea, in productia de semifabricate, de mobilier, in fabricarea elementelor pentru constructii in ateliere mari si pentru productia de serie.

Utilajul este disponibil in mai multe variante, cu inaltimi de taiere si frecventa de alimentare diferite, si reprezinta o solutie ideala pentru firmele ce doresc sa realizeze produse de inalta calitate.

Conditii de utilizare a fierastraielor circulare multilama

Indiferent de modelul de fierastrau circular multilama utilizat, in exploatarea acestuia trebuie tinut cont de cateva aspecte:

  •  conexiunea utilajului la reteaua electrica trebuie sa asigure existenta unei sigurante de protectie a echipamentului;
  • temperatura recomandata a aerului din mediul ambient al unui fierastrau circular multilama trebuie sa fie cuprinsa intre 5°C si 40°C;
  • umiditatea relativa a mediului in care se utilizeaza utilajul nu trebuie sa depaseasca 50% la o temperatura de maxim 40°C, umiditatea relativa mai mare fiind permisa la temperaturi mai mici;
  • spatiul de lucru necesar unui fierastrau circular multilama trebuie sa tina cont de anvergura fierastraului si sa includa spatiu pentru depozitarea materialului ce urmeaza a fi debitat, precum si spatiu pentru materialul debitat;
  • iluminarea in zona de exploatare a unui fierastrau circular multilama trebuie sa fie suficient de puternica pentru a nu crea umbre si pentru a preveni oboseala ochiului.

Descoperiti in oferta Woodexpert intreaga gama de fierastraie circulare multilama pentru spintecat cherestea!

Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.