Tocătoare resturi vegetale

Afișez toate cele 3 rezultate

Tocătoare resturi vegetale

Tocător crengi / mașină de tocat crengi

Vezi detalii Model: BIO 230
Vezi detalii Model: BIO 600

Tocătoare resturi vegetale – linii complete de tocare crengi, bușteni, resturi din prelucrarea lemnului

Tocătoare crengi și resturi vegetale și tocătoare pentru lemn din resturi de producție. Utilajele sunt destinate expoatării industriale dar și pentru micile afaceri ce doresc optimizarea reciclării resturilor vegetale.

Randamentul de tocare de minim 5 m3 / oră pentru tocătoarele entry-level și pot ajunge până la 200 m3 / oră pentru tocătoarele industriale.

Tocătoare pentru crengi

Tocătoarele pentru crengi pot fi mobile cu posibilitatea de tractare în spațiile unde se dorește mărunțirea resturilor vegetale. Acestea se pot alimenta la o sursă de curent 380V pentru tocătoarele cu motor electric sau unde infrastructura nu o permite se poate opta pentru o motorizare pe benzină sau motorină.

Dacă deja dețineți un tractor puteți opta opțional, pentru tocătoarele cuplate la sistemul de prindere in 3 puncte, antrenat de la priza de putere a tractorului. Astfel puteți toca resturi vegetale pe câmp sau crengi, frunze și trunchiuri de bușteni în mijlocul pădurii, acolo unde accesul nu este facil.

Tocătoare lemn industriale mobile pentru resturi vegetale

În cazul exploatării masive a resturilor de vegetație sau provenite din prelucrarea lemnului la nivel industrial, aici vorbim de o productivitate de 200 m3 / oră, trebuie să ne orientăm către un utilaj robus dar în același timp fiabil și performant.

Sistemul de încărcare este automatizat și servo-asistat, dispozitivele de siguranță active și pasive asigură funcționarea în siguranță maximă cu un singur operator la bordul încărcătorului.

Mașina este echipată cu role suplimentare de pregătire a deșeurilor, pre-concasoare, mărunțirea este calibrată de o grilă pentru a recicla materialul care nu a atins dimensiunea potrivită.

Tocătoare lemn industriale staționare pentru resturi vegetale

Aceste tocătoare lemn industriale, de dimensiuni impresionante și cu o greutate ce poate depăși 50 tone, sunt adevărate fabrici de tocare și pot procesa o cantitate imensă de resturi vegetale sau provenite din prelucrarea lemnului de până la 450 m3 / oră.

Însă există si variante mai mici de tocătoare lemn industriale ce pot procesa resturi vegetale, resturi din debitarea buștenilor (lăturoaie) sau resturi din prelucrarea lemnului de 2-5 m3 / oră. Acestea pot fi adăugate unei linii complete de producție peleți sau o mașina de făcut brichete în cazul în care se dorește procesarea în regim propriu a materiei prime.

Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.