Prese brichete rumeguș

Afișez toate cele 3 rezultate

Prese brichete rumeguș – hidraulice și mecanice

O presă de brichete rumeguș este un echipament utilizat pentru a comprima deșeurile de lemn, cum ar fi rumegușul, așchiile și resturile de lemn, în brichete compacte și solide. Aceste brichete pot fi utilizate ca sursă de energie regenerabilă pentru încălzire sau pe post de combustibil pentru cazane industriale.

Presarea rumegușului în brichete reprezintă o soluție eficientă și ecologică pentru gestionarea deșeurilor din lemn și producerea unui combustibil alternativ. Mașinile de brichetat rumeguș oferite de Wood Expert sunt industriale cu acționare hidraulică sau mecanică în funcție de preț și capacitatea de producție.

Puteți alege o linie producție brichete hidraulică cu capacitate de producție de la 100 –  500 kg / oră sau o linie producție brichete mecanică cu capacitate de producție de la 200 kg – 2 tone / oră complete cu tocător, uscător unde umiditatea rumegușului depășește 15% și mașină de ambalat brichete.

Livrere din STOC

Prese brichete rumeguș

Presa brichete rumegus mecanica

Model: PBR

Prese brichete rumeguș

Masina de facut brichete din rumegus

Model: HBR

Prese pentru brichete rumeguș. Tehnologie pentru o economie circulară.

Ce este o presă brichete rumeguș?

Presa de brichetat rumeguș este un utilaj industrial performant, conceput pentru compactarea eficientă a deșeurilor lemnoase precum rumegușul, așchiile și resturile de lemn. Prin comprimarea puternică a acestor reziduuri, produce brichete dense, uniforme, ușor de manevrat și depozitat, excelente ca sursă de combustibil solid regenerabil.

O presă de brichetat rumeguș funcționează pe baza principiului compresiei puternice. Rumegușul, așchiile și resturile de lemn sunt alimentate într-o cameră de comprimare etanșă. Presiunea ridicată, combinată cu căldura generată prin frecare, face ca particulele de lemn să se lipească între ele datorită ligninei, un liant natural prezent în celulele biomasei vegetale, formând o brichetă compactă și foarte densă.

Prese brichetat rumeguș hidraulice: utilizează un sistem hidraulic pentru a genera forța de compresie necesară. Sistemul hidraulic include o pompă hidraulică, un rezervor de ulei hidraulic și cilindri hidraulici. Aceste componente lucrează împreună pentru a comprima materialul lemnos în brichete dense.

Prese brichetat rumeguș mecanice: utilizează un piston acționat de un arbore cotit și o volantă pentru a comprima materialul lemnos în brichete. Volanta, acționată de un motor electric, furnizează forța de rotație necesară pentru a acționa pistonul.

Linia pentru producția brichetelor din rumeguș este un ansamblu de mașini și utilaje de tip industrial cu capacitate mare de producție formată din:

  • tocător pentru mărunțirea resturilor din lemn,
  • uscător în cazul în care umiditatea rumegușului depășește 15%
  • presă de brichetat hidraulică sau mecanică în funcție de capacitatea de producție
  • mașină de însăcuit și ambalat brichete automată

Alegerea unei presei de brichete pentru rumeguș implică evaluarea tipului de mașină (hidraulică sau mecanică), capacitatea de producție, bugetul și calitatea produsului final. Luând în considerare acești factori, puteți alege o mașină care să vă satisfacă nevoile și să sprijine producția eficientă și durabilă de brichete. Dacă nu sunteți sigur discutați cu unul dintre experții noștri în utilaje pentru lemn și împreună putem alege soluția tehnologică potrivită afacerii dvs.