Uscator lemn si uscator cherestea

Afișez singurul rezultat

Uscator lemn si uscator cherestea

Linie de uscare a lemnului

Vezi detalii Model: ZOOM-BSC

Uscator lemn si uscator cherestea

Uscarea lemnului si cherestelei reprezinta procesul de indepartare a apei din lemn, prin fenomenul de evaporare, in uscatoare lemn si uscatoare cherestea profesionale, pentru a se obtine urmatoarele efecte:

  • evitarea atacului de catre ciuperci si insecte;
  • reducerea masei lemnoase care se va manipula si transporta ulterior;
  • preintampinarea schimbarilor dimensionale si de forma;
  • imbunatatirea calitatii operatiilor de prelucrare mecanica, de incleiere si finisare;
  • facilitatea impregnarii cu substante de protectie si conservare.

A usca piesele de cherestea nu inseamna a inlatura complet apa din lemn, acest proces fiind controlat in mod automat de uscatoarle pentru lemn marca Baschild.

Folosind algoritmi bine stabiliti si tehnologii de ultima generatie, uscatoarele pentru cherestea comercializate de Wood Expert, vor extrage apa pana la un anumit punct corespunzator domeniului de folosinta si pot fi de 8-10 % la mobila, 12-13 % la binale, 6 % la instrumente muzicale, 15-18 % la ambalaje, 20 % la traverse de cale farata etc.

Uscatoar lemn si uscator cherestea oferite de Wood Expert. Cere oferta personalizata telefonic la 021.330.03.43 sau direct pe pagina echipamentelor apasand butonu “Cere oferta”.

Wood Expert ofera consultanta si solutii complete pentru echipamentele de prelucrarea lemnului.

Din aceeasi categorie s-ar putea sa te intereseze si liniile complete de aburire directa a lemnului sau aburire indirecta a lemnului (aburitoarele pentru lemn) producator Baschild Italia

Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.