Instalații reciclare și tratare a deșeurilor care pot fi asimilate celor municipale, rezultate din activități comerciale și industriale. Atunci când este posibilă o selecție manuală și / sau automată, după o curățare mecanică a materialului, a produselor reciclabile cum ar fi: hârtie, carton, lemn, materiale plastice provenite din ambalaje, textile, fier și metale.

Materialul nereciclabil este destinat unui tratament mecanic de rafinare, destinat producerii de combustibil derivat din deșeuri (CDR), pentru a reduce la minimum cantitatea de material care trebuie transportat la groapa de gunoi.

Sisteme adecvate pentru a extrage toate pulberile provenite din toate etapele de reciclare, permit un schimb de aer în încăperile de lucru cu muncitori (cabine de sortare), pentru a respecta normele referitoare la mediile de lucru, precum și filtrarea pulberilor înainte de a transmite fluxul de aer în atmosferă.

Toate instalațiile sunt dotate cu un software modern, capabil să monitorizeze și să regleze întregul flux al instalației, chiar și de la distanță.

Oferim soluții integrate pentru fabrici reciclare deșeuri.  

Întreabă experții noștri în utilaje și soluții pentru reciclarea deșeurilor!

Oferim soluții integrate pentru fabrici reciclare deșeuri.  

Întreabă experții noștri în utilaje și soluții pentru reciclarea deșeurilor!

Tel: 0732.672.147