In perioada 12 – 15 octombrie 2022, echipa Wood Expert a fost prezenta la unul dintre cele mai mare targuri de utilaje pentru prelucrarea lemnului din Europa, Xylexpo 2022. Au fost prezenti producatori de talie mondiala din intreaga europa printre care si partenerii nostri pe partea de prelucrare primara Primultini, lider in solutii si instalatii pentru debitarea bustenilor si Storti, un alt lider in utilaje pentru productia paletilor si europaletilor.

Pentru prelucrarea secundara putem aminti Giardina Group, lider pe sectiune de finisaje, Casadei Busellato pentru utilaje de mobila si tamplarie, automate si clasice, Greda pentru CNC-uri, Nova Pellet pentru liniile complete de peleti, IMA pentru solutii industriale de aplicat cant si taiat in pachet, Centauro pentru banzicurile fiabile, Stromab, Oma, Fiorenza, Volpato, etc.

Timp de 4 zile am participat la conferinte pe diverse teme, de la prezentari ale noilor tehnologii, utilaje si solutii de automatizare pana la metode eficiente de combatere a incalzirii globale si cresterea eficientei energetice insa fara a face rabat de productivitate prin trecerea la Industry 4.0

Vezi galerie foto Xylexpo 2022

Vrei consultanta de specialitate?