In perioada 15 – 19 mai 2023, echipa Wood Expert a fost prezenta la Ligna 2023, targ dedicat industriei de prelucrare a lemnului, ce s-a desfasurat in Germania la Hanovra.

Fiind cel mai mare târg de profil au fost prezenți producători de utilaje de pe întreg mapamondul atât pentru prelucrarea primară, pornind de la buștean la semifabricate din lemn cât și pentru prelucrarea secundară, producție mobilă, finisaje, etc.

Principalele subiecte dezvoltate au fost, binențeles, digitalizarea și trecerea la tehnologiile Industry 4.0 dar și sustenabilitatea, ambele fiind de mare interes atât pentru producătorii de utilaje cât și pentru business-urile de producție și servicii din industria de prelucrare a lemnului.

Am fost și noi la standurile producătorilor pe care-i reprezentăm în România, pentru a află ultimele noutăți și tendințe de dezvoltare, posibilitățile de integrare Industry 4.0 pentru noile fabrici de producție dar și soluții de extindere și digitalizare pentru cei ce activează deja în industria de prelucrare a lemnului.

Să ne vedem cu bine la Ligna 2025 în perioada 26 – 30 mai când va fi organizată urmatoarea ediție la Hanovra.

Primultini Italia – lider în instalații pentru debitarea buștenilor

Paul Germania – lider în multilame și instalații de optimizare și sortare cherestea

Giardina Group Italia – lider în soluții pentru finisaje și roboți de vopsire

Storti Italia – lider în instalații pentru producția paleților

CM Macchine Italia – lider în mașini de rindeluit industriale