fbpx

Utilaje pentru prelucrarea lemnului

Utilaje pentru prelucrarea lemnului

WoodExpert oferă o gamă variată de utilaje pentru prelucrarea lemnului și vine în sprijinul clienților săi cu soluții tehnice concrete pentru a obține o productivitate ridicată la un cost cât mai scăzut. Astfel, proiectele realizate de WoodExpert în decursul anilor dovedesc experiența în utilaje pentru prelucrare lemnului dar și durabilitatea acestora.

Utilaje pentru prelucrarea lemnului pe parte primară

Din portofoliul nostru partea de prelucrare primară a lemnului nu lipsesc: decojitoare bușteni, fierăstraie cu panza panglică (gatere verticale și orizontale), camere de uscare și tratament termic a lemnului, fierăstraie circulare pentru spintecare și tivire, exhaustoare, fierăstraie circulare pentru debitarea cherestelei și circulare multilamă.

Utilaje pentru prelucrarea lemnului pe parte secundră

Aceste utilaje sunt destinate cu precădere celor ce prelucrează lemnul provenit din debitarea buștenilor pentru obiecte de mobiler, uși, ferestre sau construcții cât și celor ce preferă să lucreze cu materiale precum PAL-ul sau MDF-ul pentru producția de mobilă. Printre aceste utilaje pentru prelucrarea lemnului putem enumera: fierastraie circulare cu masă mobilă, fierastraie circulare cu incizor, mașini pentru frezat, mașini de polișat lemn, strunguri de lemn, mașini combinate, mașini de găurit, scobit si mortezat, masini de ascuțit, mașini de șlefuit lemn, masini de aplicat cant, masini de presat hidraulice.

Toate utilajele pentru prelucrarea lemnului comercializate de WoodExpert sunt profesionale și asigură o investiție inteligentă pe termen lung. Datorită fiabilității, costurilor mici de întreținere și randamentului am reușit sa menținem un standard ridicat de calitate și am asigurat clienților noștri succesul în afaceri.

 

 

Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.