Caut─â utilaje prelucrare lemn

Scrie ├«n c─âsu╚Ťa de mai jos utilajul pentru prelucrarea lemnului care te intereseaz─â ╚Öi aps─â butonul de c─âutare

Alte persoane interesate de utilaje pentru prelucrare lemn au căutat (apasă pe unul dintre termeni pentru un rezultat rapid):

#linie debitare bușteni#circular cu incizor#exhaustare material verde#camera de uscare #CNC 5 axe#masina 4 fete#robot vopsire MDF#masina de aplicat cant

Alte persoane interesate de utilaje prelucrare lemn au căutat:

#linie debitare bușteni#circular cu incizor#exhaustare material verde#camera de uscare #CNC 5 axe#masina 4 fete#robot vopsire MDF#masina de aplicat cant

Vezi mai jos toate categoriile de utilaje

WoodExpert ofer─â o gam─â variat─â de utilaje prelucrare lemn┬á╚Öi vine ├«n sprijinul clien╚Ťilor s─âi cu solu╚Ťii tehnologice concrete pentru a ob╚Ťine o productivitate ridicat─â la un cost c├ót mai sc─âzut. Astfel, proiectele realizate de WoodExpert ├«n decursul anilor dovedesc experien╚Ťa ├«n utilaje pentru prelucrare lemnului dar ╚Öi durabilitatea acestora.

Prelucrare primar─â lemn

Prelucrare secundar─â lemn

Utilaje prelucrare lemn pe parte primar─â

Din portofoliul nostru partea de prelucrare primară a lemnului nu lipsesc: decojitoare bușteni, fierăstraie cu panza panglică (gatere verticale și orizontale), camere de uscare și tratament termic a lemnului, fierăstraie circulare pentru spintecare și tivire, exhaustoare, fierăstraie circulare pentru debitarea cherestelei și circulare multilamă.

Utilaje prelucrare lemn pe parte secundr─â

Aceste utilaje sunt destinate cu prec─âdere celor ce prelucreaz─â lemnul provenit din debitarea bu╚Ötenilor pentru obiecte de mobiler, u╚Öi, ferestre sau construc╚Ťii c├ót ╚Öi celor ce prefer─â s─â lucreze cu materiale precum PAL-ul sau MDF-ul pentru produc╚Ťia de mobil─â. Printre aceste utilaje pentru prelucrarea lemnului putem enumera: fierastraie circulare cu mas─â mobil─â, fierastraie circulare cu incizor, ma╚Öini pentru frezat, ma╚Öini de poli╚Öat lemn, strunguri de lemn, ma╚Öini combinate, ma╚Öini de g─âurit, scobit si mortezat, masini de ascu╚Ťit, ma╚Öini de ╚Ölefuit lemn, masini de aplicat cant, masini de presat hidraulice.

Toate utilajele pentru prelucrarea lemnului comercializate de WoodExpert sunt profesionale ╚Öi asigur─â o investi╚Ťie inteligent─â pe termen lung. Datorit─â fiabilit─â╚Ťii, costurilor mici de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi randamentului am reu╚Öit sa men╚Ťinem un standard ridicat de calitate ╚Öi am asigurat clien╚Ťilor no╚Ötri succesul ├«n afaceri.