Uscator UV vopsea – GST UV Albatros

Uscaorul UV Albatros este un tip special de cuptor UV care folosește principiul radiației reci.

Categorie: Etichetă:

Noile cataloage 2021 de la Wood Expert

Decopera o gama larga de echipamente pentru prelucrarea lemnului

Uscator UV vopsea – GST UV Albatros

Albatros este un tip special de cuptor UV care folosește principiul radiației reci.

Echipat cu un sistem de filtrare a radiației IR fierbinți intrinseci în radiațiile ultraviolete, acest sistem este potrivit pentru acele procese ce necesită evitarea supraîncălzirii substratului vopsit (ex.: lemnele rășinoase, în special materialele sensibile).

Cu configurare modulară, cuptoarele noastre sunt alimentate de sisteme de reglare electronică continuă a puterii lămpii, combinată cu geometria particulară a reflectorului. Acest cuptor vă permite să profitați la maximum de potențialul radiației UV prin reducerea consumului de energie și creșterea duratei de utilizare a lămpilor.

Sinergia extraordinară dintre geometria particulară a reflectorului extrem de eficient și tehnologia de alimentare cu energie electrică utilizând unitățile electronice se numește UV PLUS.

Acest lucru vă permite să profitați la maximum de potențialul radiațiilor UV, reducând consumul de energie și mărind durata de viață a lămpilor. În faza de așteptare, lămpile sunt puse în modul de economisire, reducând astfel consumul curent.

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!
Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.