Product was successfully added to your shopping cart.

Linii pentru productie peleti

Seteaza descrescator

8 Articol(e)

 1. Instalatii la cheie

  INSTALATIE LA CHEIE 2
 2. Instalatii la cheie

  INSTALATIE LA CHEIE 1
 3. Statii filtrante in depresiune

  Statii filtrante in depresiune
 4. Siloz in depresiune

  Siloz in depresiune
 5. Linie peleti 100 kg/h

  Linie peleti 100 kg/h - PRET 40.000 EURO
 6. Linie peleti 200 kg/h

  Linie de peleti 200 kg/ora - PRET 60.000 EURO
 7. Linie peleti 350 kg/h

  Instalatie completa pentru peleti rumegus, capacitate 350kg/h - PRET 200.000 EURO
 8. Linie peleti 2 t/h

  INSTALATIE DE PELETI, CAPACITATE 1.5-2 TONE/ORA
Seteaza descrescator

8 Articol(e)

Linii pentru productie peleti

Instalatii independente ,precum si linii complete pentru productia de peleti din lemn

Peletii sunt resturi lemnoase, deshidratate si puternic comprimate, utilizate drept combustibil pentru incalzirea locuintelor, a pensiunilor turistice sau in mici fabrici sau ateliere care au nevoie de energie termica. 
Peletii din lemn au o putere calorica mare si sunt vazuti ca o alternativa ieftina la sistemele bazate pe consumul de electricitate, lemn, carbune sau gaz natural.  
Avantajul utilizarii peletilor il constituie autonomia (nu ai nevoie de o infrastructura tehnica prea vasta si pot fi utilizati in zone izolate), transportul ieftin si sigur (spre deosebire de cazul combustibililor fosili). 

 Producerea de peleti presupune parcurgerea a o serie de pasi necesari pregatirii materiei prime pentru moara care produce peletii si, mai apoi, productia acestora. Acesti pasi sunt: tocarea si macinarea bucatilor din lemn, uscarea rumegusului, stocarea, rafinarea materiei prime,transportul pneumatic, incarcarea in masina de peleti, producerea propriu-zisa a acestora, racirea peletilor si impachetarea in saci de diverse dimensiuni.
WOOD EXPERT,comercializeaza masini de peletizat,precum si linii total automatizate ,pentru productia de peleti cu capacitati cuprinse intre 60 kg/h si 15 t/h,fiind reprezentanta unor societati de prestigiu pe plan international