0oferte

Nu aveti nici o oferta in cos

0oferte

Nu aveti nici o oferta in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Linii pentru productie peleti

Seteaza descrescator

8 Articol(e)

Seteaza descrescator

8 Articol(e)

Linii pentru productie peleti

Instalatii independente ,precum si linii complete pentru productia de peleti din lemn

Peletii sunt resturi lemnoase, deshidratate si puternic comprimate, utilizate drept combustibil pentru incalzirea locuintelor, a pensiunilor turistice sau in mici fabrici sau ateliere care au nevoie de energie termica. 
Peletii din lemn au o putere calorica mare si sunt vazuti ca o alternativa ieftina la sistemele bazate pe consumul de electricitate, lemn, carbune sau gaz natural.  
Avantajul utilizarii peletilor il constituie autonomia (nu ai nevoie de o infrastructura tehnica prea vasta si pot fi utilizati in zone izolate), transportul ieftin si sigur (spre deosebire de cazul combustibililor fosili). 

 Producerea de peleti presupune parcurgerea a o serie de pasi necesari pregatirii materiei prime pentru moara care produce peletii si, mai apoi, productia acestora. Acesti pasi sunt: tocarea si macinarea bucatilor din lemn, uscarea rumegusului, stocarea, rafinarea materiei prime,transportul pneumatic, incarcarea in masina de peleti, producerea propriu-zisa a acestora, racirea peletilor si impachetarea in saci de diverse dimensiuni.
WOOD EXPERT,comercializeaza masini de peletizat,precum si linii total automatizate ,pentru productia de peleti cu capacitati cuprinse intre 60 kg/h si 15 t/h,fiind reprezentanta unor societati de prestigiu pe plan international