0oferte

Nu aveti nici o oferta in cos

0oferte

Nu aveti nici o oferta in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Solutii tehnologice prelucrarea lemnului

1. LINII DEBITARE COMPLETE
Cu peste 80% din piata de echipamente pentru prelucrare primara in Romania, Wood Expert va propune tandemul Primultini Italia/Paul Germania, producatori de top la nivel mondial.
In ceea ce priveste Primultini Italia, pot fi imbinate coloanele de taiere 1300/1400/1600 mm, cu carucioarele CEM/CEI/CEK/CFN/CFM, cu 3 morse (busteni de pana la 4500 mm) sau 4 morse, pentru a garanta productivitatea necesara, minim 50 mc/schimb. Aceste linii pot fi de foioase sau de rasinoase, mecanizarea difera de la caz la caz, de la cele mai simple, cu rampa de busteni si primul transportor de preluare cherestea debitata, si pana la cele compleze, cu retaiere, stivuire automata etc

2. LINII DE TIVIRE-OPTIMIZARE
Cu privire la Paul Germania, lider absolut in multilame, circulare de tivit si optimizatoare, se recomanda :
- pentru foios, recomandam circular de tivit cu 1 panza fixa si 3 panze mobile, cu pozitionare electrica sau electronica pe latimi fixe, si apoi transferal intr-o linie de optimizare, cu sau fara sortare
- pentru rasinos, este necesar un circular de tivit cu 1 panza fixa si minim 2 panze mobile, cu pozitionare electronica, precum si un circular multilama grea, cu h180-225 mm, pentru prisme

3. LINII DE USCARE-ABURIRE-CAZANE
Pentru producatorii de fag, Wood Expert promoveaza tehnologia cu un singur cazan de apa supraincalzita , SCEAT Italia, ce sa deserveasca atat camerele de uscare cat si pe cele de aburire.
Camerele de uscare Bashild Italia au deja in standard inverter, presurizare la 120 bar, extractoare fortate, in timp ce camerele de aburire au sstemul brevetat Oxivent, de echilibrare presiune pentru aburire uniforma, pentru fag recomandarea este de maxim 170 mc/celula, iar pentru stejar nu mai mult de 4 randuri pe adancime.
In ceea ce priveste producatorii de rasinoase, camerele de uscare propuse sunt de tipul Fast Dry, cu putere calorica foarte mare, ventilatie accelerate, capacitati de pana la 400 mc/celula!

4. LINII DE EUROPALETI
Producatorul numarul 1 in linii de europaleti , STORTI Italia, propune prin intermediul Wood Expert tehnologia complete pentru linii incepand de la 1,5 paleti/minut  pana la 15 paleti/minut, linii complet automate sau semiautomate, cu statie de stivuire paleti.

5. LINII DE FERESTRE
Urmand secventele tehnologiei de productie a ferestrelor , Wood Expert poate oferi partenerilor sai intreaga gama de echipamente:
- circular multilama Paul Germania, pentru spintecat cheresteaua
- linia de optimizare Paul Germania pentru eliminarea defectelor
- masinile de prelucrat pe 4 fete Griggio Italia sau Ledinek  Germania (pentru mare productivitate)
- presele de grinzi stratificate Stromab Italia
- CNC Uniteam Italia, in 3,4 sau 5 axe, cu sistem de blocare pentru traverse si arcade
- CNC unghiular Colombo Italia
- Software Kosmosoft Arhimede Italia
- Liniile de montare feronerie Omga Italia
- Linia de finisaj Giardina Italia

6. LINII DE USI SI SCARI
Urmand secventele tehnologiei de productie a usilor , Wood Expert poate oferi partenerilor sai intreaga gama de echipamente:
- circular multilama Paul Germania, pentru spintecat cheresteaua
- linia de optimizare Paul Germania pentru eliminarea defectelor
- masinile de prelucrat pe 4 fete Griggio Italia sau Ledinek  Germania (pentru mare productivitate)
- presele de grinzi stratificate Stromab Italia
- presa panouri Orma Italia
- presa furniruit Orma Italia
- masini de calibrat si slefuit Griggio Italia sau Heesemann Germania (pentru mare productivitate)
- CNC Uniteam Italia, in 3, 4 sau 5 axe, cu sistem de blocare pentru traverse si arcade
- Software Kosmosoft Arhimede Italia si Compass Germania
- CNC Centauro pentru gauri broasca, anube etc
- Linia de finisaj Giardina Italia

7. LINII DE PARCHET
In functie de productivitate si preferinte, Wood Expert va propune tandemul Griggio/Friulmac, Ledinek/Friulmac, sau Schroeder Germania.

8. LINII DE PELLET
Cu peste 40 componente , liniile de pellet au in continuare un  mare interes din partea producatorilor din industria lemnului si reprezinta o devarata provocare pentru companiile de engineering si vanzare echipamente.
Wood Expert va propune linii de inalta tehnologie: tocatoare Bruks Klockner Germania, siloz verde, siloz uscat, siloz rafinat, siloz pellet, transferuri, filter, snecuri etc Omar Italia, uscatorul de rumegus si tocatura Elvetia, presa pellet, vibrator, racitor etc Kahl Germania.

9. LINII DE BRICHETARE
Spre deosebire de liniile de pellet, liniile de brichetare sunt ceva mai putin complexe, iar brichetele mai putin pretentioase decat pelletii.
Wood Expert sustine sistemul de presare mecanica  Di Piu Italia, masini fiabile, cu posibilitatea de a lucra in 3 schimburi.

10. LINII DE PRODUCERE PROFILE (PLINTE PARCHET, TOCURI USI, PERVAZE ETC)
Tehnologia Paul Germania cu multilame de latime 2200 mm, prin care se poate introduce o placa de pal/mdf si spinteca in zeci de felii in cateva secunde , este cea care asigura productivitatea ceruta in astfel de linii.
Masinile de prelucrat propuse sunt cele Ledinek Germania, cu incarcare/descarcare in continuu.
Referitor la liniile de infoliere , acestea sunt Barberan Spania, lider European absolut in infolierea cu folie PVC,folie hartie,  furnir in rola sau furnir in fasie.

11. LINII DE FINISAJ
Finisajul este poate cel mai important pas in productia oricarui produs finit, Wood Expert propunand un tandem foarte cunscut: Giardina Italia/Heesemann Germania.
Daca Giardina Italia este foarte cunoscuta prin fiabilitate, calitate, robustete, traditie , remarcandu-se la nivel mondial cu instalatii pentru finisat usi, ferestre, mobilier demontat si montat, scari, mdf, scaune etc, Heesemann  Germania este liderul absolut la nivel mondial in masini de calibrat si slefuit industriale, profesionale, pentru lucrul in 3 schimburi, cu inalta tehnologie, tampoane electromagnetice, vacuum in batiu, masini de linie, robuste.