fbpx

Software pentru monitorizarea producției – PMI

Categorie:

Vrei sa discuti telefonic cu unul dintre consultantii nostri?

Afla mai multe detalii despre acest echipament

021.330.03.43 / 0732.672.147

Descriere

Sistem pentru primirea si prelucrarea datelor de productivitate a liniilor
Pentru a-și completa liniile, Storti pune la dispoziție acest program pentru a ajuta clienții să își monitorizeze producția. Acest software oferă informații importante referitoare la eficiența producției și la orice defecțiuni ale liniei.

Ce functii are?
Pentru a verifica toate aspectele liniei de producție, software-ul include o gamă largă de funcții. Prin utilizarea sa, clienții vor putea sa:

  •  Intercepteze și salveze alarmele de eroare și semnalele de avertizare într-o bază de date, împreună cu orele relative de început și sfârșit, pentru fiecare mașină din linie.
  • Identifice fiecare sesiune de lucru cu un „cod al lotului de producție” și numararea unitatilor produse pe fiecare lot.
  • Imprime un raport de producție pentru fiecare lot, certificând numărul de paleți produși și descriind caracteristicile paleților (util dacă trebuie sa se marcheze paletii înainte de a-i trata termic).
  • Obțina informații pertinente cu privire la întreruperile producției pentru a analiza corect cauzele.
  • Abilitatea de a accesa aceste date prin internet.

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!
Categorie:

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!
Categorie:
Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.