Software pentru monitorizarea producției – PMI

Categorie:

Software pentru monitorizarea producției – PMI

Categorie:

Noile cataloage Wood Expert - 2022

Decopera o gama diversa de echipamente pentru prelucrarea lemnului

Sistem pentru primirea si prelucrarea datelor de productivitate a liniilor
Pentru a-și completa liniile, Storti pune la dispoziție acest program pentru a ajuta clienții să își monitorizeze producția. Acest software oferă informații importante referitoare la eficiența producției și la orice defecțiuni ale liniei.

Ce functii are?
Pentru a verifica toate aspectele liniei de producție, software-ul include o gamă largă de funcții. Prin utilizarea sa, clienții vor putea sa:

  •  Intercepteze și salveze alarmele de eroare și semnalele de avertizare într-o bază de date, împreună cu orele relative de început și sfârșit, pentru fiecare mașină din linie.
  • Identifice fiecare sesiune de lucru cu un „cod al lotului de producție” și numararea unitatilor produse pe fiecare lot.
  • Imprime un raport de producție pentru fiecare lot, certificând numărul de paleți produși și descriind caracteristicile paleților (util dacă trebuie sa se marcheze paletii înainte de a-i trata termic).
  • Obțina informații pertinente cu privire la întreruperile producției pentru a analiza corect cauzele.
  • Abilitatea de a accesa aceste date prin internet.

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!
Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.