005 wrench

Service

Wood Expert asigura montaj, punere in functiune, instruire personal, service in garantie si postgarantie pentru echipamentele achizitionate, cu ajutorul celor 6 ingineri de service, specializati atat in tara cat si la o parte din producatorii din Italia si Germania, de-a lungul celor peste 15 ani de activitate. 

Contra cost, si in masura disponibilitatii echipelor de sevice, se efectueaza si service pentru echipamente ce nu au fost achizitionate prin Wood Expert.

011 circular saw

Piese de schimb

In ceea ce priveste piesele de schimb in garantie sau postgarantie, acestea pot fi cerute in cadrul departamentului nostru de piese de schimb, la office@woodexpert.ro sau la telefon +4021.330.03.43 , de unde veti primi informatiile dorite in cel mai scurt timp posibil.

Piese de schimb si consumabile

Consumabile

In ceea ce priveste consumabilele, acestea pot fi ofertate in cadrul departamentului nostru de consumabile, la office@woodexpert.ro sau la telefon +4021.330.03.43 , de unde veti primi informatiile dorite in cel mai scurt timp posibil.

Consultanta de specialitate

Consultanta

Pentu realizarea unui proiect de succes asiguram clientilor nostri servicii de consultanta dedicate pornind de la proiectarea unui flux tehnologic pana la punerea in functiune a echipamentelor. Asiguram calitatea serviciilor si nu oferim clientilor nostri doar utilaje pentru prelucrarea lemnului, ci solutii profesionale. 

 

accounting

Finantare

Wood Expert are logistica necesara prin care poate gasi pentru partenerii sai solutii de finantare in conditii avantajoase.

Beneficii:

  • 50% subventionare dobanda pe primele 8 luni de contract;
  • Comision de administrare 0;
  • Comision de risc 0.

Finantarea se va acorda doar in Lei, cu dobanda variabila (ROBOR la 3 luni plus o marja fixa de 3,49% pe an), fara alte comisioane (ex. comision lunar sau up-front fee)

  • Perioada maxima de garantare: 72 de luni;
  • Avans: intre 0 si 20%, in functie de solicitarea clientului;
  • Perioada de gratie: 3 -6 luni;
  • Valoare reziduala: 1 -20%.
  • Finantare companii start-up;

Costul total al finantarii: ROBOR la 3 luni+ marjafixade maximum 3,5% pe an;