005 wrench

Service

Wood Expert asigura montaj, punere in functiune, instruire personal, service in garantie si postgarantie pentru echipamentele achizitionate, cu ajutorul celor 6 ingineri de service, specializati atat in tara cat si la o parte din producatorii din Italia si Germania, de-a lungul celor peste 15 ani de activitate. 

Contra cost, si in masura disponibilitatii echipelor de sevice, se efectueaza si service pentru echipamente ce nu au fost achizitionate prin Wood Expert.

011 circular saw

Piese de schimb

In ceea ce priveste piesele de schimb in garantie sau postgarantie, acestea pot fi cerute in cadrul departamentului nostru de piese de schimb, la office@woodexpert.ro sau la telefon +4021.330.03.43 , de unde veti primi informatiile dorite in cel mai scurt timp posibil.

Piese de schimb si consumabile

Consumabile

In ceea ce priveste consumabilele, acestea pot fi ofertate in cadrul departamentului nostru de consumabile, la office@woodexpert.ro sau la telefon +4021.330.03.43 , de unde veti primi informatiile dorite in cel mai scurt timp posibil.

Consultanta de specialitate

Consultanta

Pentu realizarea unui proiect de succes asiguram clientilor nostri servicii de consultanta dedicate pornind de la proiectarea unui flux tehnologic pana la punerea in functiune a echipamentelor. Asiguram calitatea serviciilor si nu oferim clientilor nostri doar utilaje pentru prelucrarea lemnului, ci solutii profesionale

 

accounting

Finantare

Wood Expert are logistica necesara prin care poate gasi pentru partenerii sai solutii de finantare in conditii avantajoase:

Pentru credite bancare, avem solutii cu costuri reduse, fiind agreati de majoritatea bancilor , deoarece avem utilaje profesionale si producatori consacrati  si acceptam in anumite conditii chiar si plata prin acreditiv documentar sau plata dupa livrare, astfel ca banca sa aiba timp sa verifice si sa puna gaj fara deposedare pe bunurile livrate, pentru a putea face ulterior plata catre noi. De asemeni, putem propune si solutia platilor direct catre producatori, pentru a se face astfel achizie intracomunitara si scuti plata TVA-ului aferent .

In ceea ce priveste leasingurile, colaboram in conditii foarte bune cu o serie de societati de leasing, unde suntem agreati si considerati en-grossisti de bani, deoarece aducem anual clienti  de valoare substantiala acestor firme, astfel ca beneficiati  de costuri reduse, negociate anual de noi pentru toti partenerii nostri.

Referitor la proiectele europene sau cu ajutor de stat, Wood Expert are acorduri de colaborare de lunga durata cu cele mai importante firme de consultanta din acest domeniu, testate de-a lungul anilor si cu un portofoliu impresionant de proiecte similare aprobate, structurate de zone geografice, pentru usurinta in colaborare si timp redus de reactie pentru clientii nostri.