Robot de vopsit prin pulverizare – Dualtech 420

Pulverizator robust cu două brațe oscilante, permite aplicarea prin pulverizare a culorilor, bazelor și finisajelor pe toate suprafețele netede sau profilate.

Vezi brosura

Noile cataloage 2021 de la Wood Expert

Decopera o gama larga de echipamente pentru prelucrarea lemnului

Robot de vopsit prin pulverizare – Dualtech 420

Robotul de vopsit este destinat in mod special fronturilor de MDF dar si altor elemente de mobilier din lemn. Precizia cat si calitatea finisajelor este garantata de tehnologia de ultima generatie asigurata de Giardina Group.

Pulverizator robust cu două brațe oscilante, permite aplicarea prin pulverizare a culorilor, bazelor și finisajelor pe toate suprafețele netede sau profilate .

Compact și robust, acest robot poate acoperi de la piese individuale până la loturi mari, cu o bună calitate și fiabilitate.

Disponibil atât în ​​versiunea cu o banda de unică folosință din hârtie pentru o întreținere redusa și timp de schimbare foarte rapid, cât și în versiunea cu banda sintetică (2000 mm.), cu sistem clasic și fiabil de recuperare a vopselurilor / lacurilor și de curățare a benzii.

Cu dispozitivul de schimbare rapidă Dualfast, operatorul poate schimba culoarea în câteva secunde și poate începe pulverizarea fără a pierde timp prețios curățând pistolele mașinii.

 

Robot de vopsit front MDF

 

Video robot de vopsit – Dualtech 420

Robotul de vopsit fronturi MDF montat de inginerii de service Wood Expert in Bucuresti la BD Lemntech

 

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Robot de vopsit prin pulverizare – Dualtech 420”

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!
Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.