Presa membrana cu vacuum

Afișez toate cele 3 rezultate

Vezi detalii Model: CVM
Vezi detalii Model: Vacuum plus

Presa membrana cu vacuum

Presa membrana cu vacuum utilizata pentru aplicarea unei folii de PVC prin procesul de infoliere pe suprafetele din lemn precum MDF, panouri de lemn stratificat, placaje sau chiar lemn masiv. Avantajul principal al presei cu membrana cu vacuum este ca se vor obtine rezultate excelente pe orice tip de suprafata fie ca vorbim despre una plana in cazul cosmetizarii fronturilor din MDF simple fie ca este o suprafata cu denivelari provenite din frezari cu un CNC cu 3-5 axe in cazul pieselor de mobilier complexe sau a usilor de apartament.

Wood Expert oferta presa pentru lemn profesionala de cea mai buna calitate de la producatori de top in industria de prelucrare a lemnului. Gama variata de produse la cele mai bune tarife din tara pentru masini, scule si utilaje tamplarie. Oferim consultanta si solutii complete pentru echipamentele de prelucrarea lemnului. Vezi oferta noastra sau descarca catalogul de echipamente!

Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.