Presa pentru curbat lemn

Afișez singurul rezultat

Prese lemn si tamplarie

Presa de curbat – model PFS

Vezi detalii Model: PFS

Presa pentru curbat lemn

Presa pentru curbat lemn, presa tamplarie profesionala, de la producatori de top pentru uz industrial. Gama variata de produse la cele mai bune tarife din tara pentru masini, scule si utilaje tamplarie.

Procesul de curbare a lemnului

Pisele de lemn masiv sau lemn stratificat sunt depozitate in camere de umidificare pentru a permite lemnului sa fie curbat. De obicei acest proces dureaza, timpul alocat depinde de grosimea piesei din lemn ce urmeaza a fi curbata, aproximativ 2 min pentru fiecare mm de grosime. Camera de umidificare este legata la un boiler pentru producerea aburilor.

Dupa ce acest proces este complet elementele din lemn sunt pozitionate pe angrenajul presei de curbat. Aceasta foloseste un cadru robust din lemn stratificat acoperit de o foaie subtire de aluminiu. Prin producerea de frecvente inalte si aplicarea unei presiuni foarte mari echipamentul reuseste sa obtina o curbare a lemnului perfecta. Astfel se pot realiza diverse elemente de mobilier precum sezuturi de scaune, picioare si structuri de sezlonguri, lamele pentru somiere, etc.

Wood Expert ofera consultanta si solutii complete pentru echipamentele de prelucrarea lemnului. Vezi oferta noastra completa si descarca catalogul de echipamente!

Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.