Luna aceasta Wood Expert Industry a facut o vizita la fabrica producatorului Paul Maschinenfabrik din Germania, unul dintre liderii mondial in productia de sisteme de optimizare si multilame, unde s-a semnat prelungirea contractului de exclusivitate in Romania. Inca din anul 2006 reprezentam in exclusivitate producatorul german Paul, cu ajutorul caruia am montat si pus în functiune peste 400 de utilaje pe tot teritoriul Romaniei in decursul celor 16 ani de colaborare.

In decursul celor peste 15 ani de experienta in domeniul utilajelor profesionale pentru prelucrarea lemnului am reusit sa tehnologizam peste 300 de fabrici complete de productie alaturi de producatori de renume, cu care avem contracte de exclusivitate, precum Primultini Italia pe partea de linii de debitare busteni, Wintersteiger Austria, Nova Pellet si Giardina Group.

Vizita efectuata de echipa Wood Expert la fabrica producatorului a venit cu o multime de informatii esentiale asupra tehnologiilor la care acesta lucreaza si ne-au fost prezentate ultimele inovatii in materie de sistemele de scanare, PAUL Rip Scanning System si PAUL Wood Scanning System, despre care vom vorbi deschis in perioada urmatoare.

Video Rip scanning system si Wood scanning system

Galerie foto vizita producator Paul Maschinefabrik

VREI MAI MULTE DETALII DESPRE UNUL DINTRE ECHIPAMENTE?

INTREABA EXPERTII NOSTRI IN DOMENIU!

VREI MAI MULTE DETALII DESPRE UNUL DINTRE ECHIPAMENTE?

INTREABA EXPERTII NOSTRI IN DOMENIU!

Aboneaza-te la newsletter!

  • Vei primi ultimele noutati din industria de prelucrare a lemnului
  • Noile tehnologii si inovatii de la producatori de top
  • Oferte promotionale la utilaje prelucrare lemn
  • Alege sa fii informat!
[contact-form-7 id=”5462″]
Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.