Mașinile de ascuțit pânze de la producătorul ISELI Suedia primesc noi îmbunătățiri software dar și hardware. Mașinile automate de ascuțit pânze panglică din seria BNP 200 beneficiază acum de introducerea automată a lamei datorită noilor tehnologii dezvoltate de inginerii fabricii din Schötz.

Masina de ascutit panze panglica - model Iseli bnp 200
Mașină de ascuțit pânză panglică – seria BNP 200

 

Mașina introduce lama până la o înălțime presetată în panoul de control și închide clema. Se analizează apoi primul dinte de ferăstrău și se calculează pasul. În cazul formelor variabile ale dinților mașina de ascuțit pânze, detectează automat grupul de dinți. Acest lucru reduce semnificativ erorile de operare și efortul operatorului. Pe scurt, operatorul poate introduce lama și porni mașina apăsând un buton. Restul muncii este realizat de mașină. Totul este complet cu o reglare a înălțimii revizuită, care funcționează mai rapid și mai precis datorită unei acționări cu viteză variabilă.

 

ISELI TOOTH TRACING SYSTEM (TSS)

Programarea formelor dinților este încă o provocare majoră pentru mulți clienți. Sistemul ISELI Tooth Tracing System (TTS) vă poate ajuta! Forma dintelui poate fi efectuată automat de un senzor acustic și salvată ca formă a dinților. Datele obținute sunt apoi utilizate pentru ascuțirea pânzelor. Parametrii precum unghiul de degajare și înălțimea dinților sunt automat determinați și salvați de program.

 

Acest proces permite reproducerea exactă a formelor de dinți existente direct pe mașină fără eforturi mari. De asemenea, sunt copiate inexactitățile, ceea ce înseamnă că se vor reduce costurile la minimum, chiar dacă profilul nu este definit cu precizie. În plus, inexactitățile de pe roata de rectificat sunt compensate și permit rectificarea absolut precisă a profilului, chiar și cu o roată de rectificat uzată.

 

Formele de dinți generate pe un sistem ce utilizează TTS pot fi citite pe alte mașini ISELI din seria BNP. Astfel, odată ce s-a stabilit cu exactitate programul mașinii de ascuțit pânze, acesta poate fi exportat cu ușurință de utilizator și folosit în alte locații unde o mașină din seria BNP este instalată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.