Wood Expert este o companie ce activează din 2005 în domeniul echipamentelor profesionale destinate prelucrării lemnului, având personal cu experiență atât pe partea de vânzări, consiliere tehnică, proiectare linii tehnologice, fluxuri de producție, cât și în ceea ce privește service-ul. Pentru a răspunde prompt solicitarilor de service și întreținere echipamente, avem răspândite pe întreg teritoriul României 8 echipe operative, formate din ingineri de service. 

Wood Expert a investit întotdeauna în cercetare, dezvoltare, prin specializarea personalului de vânzari cu training făcut de reprezentanți ai producătorilor de prestigiu cu care colaborăm, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu și pentru a veni cu soluții inovative de ultimă oră. Inginerii de service sunt școlarizați la sediul producătorilor pentru a pune cu succes în funcțiune și pentru a asigura o bună mentenanță echipamentelor pe care le comercializăm.

               Noul catalog Wood Expert pentru prelucrare primară se adresează persoanelor ce doresc să facă investiții în echipamente profesionale pentru prelucrarea lemnului. Veti putea astfel descoperi linii complete de înaltă productivitate, echipate cu utilaje și mașini fiabile de la producători de top cunoscuți în întreaga lume (Primultini, Paul Germania, Nicholson, Storti, Baschild, Sceat etc.):

Acestea sunt doar câteva exemple prezente în noul catalog Wood Expert. Astfel vă invităm să vizualizați o gamă diversă de echipamente accesând pagina noastră.

Pentru mai multe detalii despre echipamentele din catalogul nostru dar și cereri de ofertă folosiți formularul atașat fiecărui produs sau accesați pagina noastră de contact.