linie automata slefuire si vopsire profile lemn

 

După lansarea ultimului produs din gama “Dualtech 4” a roboților de vopsire prin pulverizare, în luna august 2020, inginerii grupului Giardina revin cu o nouă inovație în domeniu la începutul lui 2021.

GiardinaGroup prezintă noua linie pentru șlefuirea și vopsirea profilelor din lemn de orice dimensiune, o soluție născută din lunga experiență a lui Mauri Macchine în vopsirea profilelor din lemn, cercetarile GiardinaGroup în vopsire lemnului și în gestionarea proceselor de finisare și excelența în domeniul șlefuirii de la Destefani.

Specializarea grupului italian permite permite proiectarea și implementarea de soluții flexibile, care pot fi gestionate într-un mod simplu și intuitiv de către orice operator. Configuarea echipamentelor se poate face în funcție de productivitatea pe care clientul intenționează să o atingă și cu niveluri de automatizare astfel încât să producă rapid și ieftin orice tip de finisaj pe orice profil.

incarcator elemente semnifabricate lemn

Incarcător CR90

masina de slefuit lemn cu role

mașina de șlefuit lemn MVS

Linia constă din încărcătorul “CR90” care alimentează elementele către mașina de șlefuit lemn role “MVS”. De aici banda transportoare „BC3000” transportă profilurile din lemn către robotul de vopsire prin pulverizare „1VE”, înainte ca încărcătorul „SF3500” să le așeze pe cărucioare pentru uscare și manipulare.

robot de vopsire prin pulverizare
Robot de vopsire prin pulverizare 1VE
masina de incarcare pentru lemn

Mașină de încărcare SF3500