Masina de slefuit lemnul rotativa

Masina are patru cilindri flexibili pentru slefuit, montati pe un cap rotativ, cu trei miscari: rotatia capului in plan orizontal, rotatia capului in plan vertical si oscilatia acestora in plan orizontal.

 

Vezi brosura

Noile cataloage 2021 de la Wood Expert

Decopera o gama larga de echipamente pentru prelucrarea lemnului

Masina de slefuit lemnul rotativa – model RO 1300

Masina are patru cilindri flexibili pentru slefuit, montati pe un cap rotativ, cu trei miscari: rotatia capului in plan orizontal, rotatia capului in plan vertical si oscilatia acestora in plan orizontal. Masina a fost proiectata pentru slefuirea suprafetelor lemnoase, in special a celor finisate.

Masina este compacta, cu o viteza de avans de 2-12 m/minut. Greutatea mica si dimensiunile reduse o fac usor de folosit si de montat in fluxurile tehnologice.

Modelul RO-1300

Masina de slefuit lemnul are opt cilindri flexibili pentru slefuit, montati pe 2 capete care se rotesc in sens invers. Masina este folosita atat pentru finisarea suprafetelor lemnoase cat si pentru slefuirea intermediara a peliculelor de lac – asigurand o slefuire simetrica.

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!
Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.