fbpx

Masina de slefuit lemnul rotativa

Masina are patru cilindri flexibili pentru slefuit, montati pe un cap rotativ, cu trei miscari: rotatia capului in plan orizontal, rotatia capului in plan vertical si oscilatia acestora in plan orizontal.

 

Vezi brosura

Vrei sa discuti telefonic cu unul dintre consultantii nostri?

Afla mai multe detalii despre acest echipament

021.330.03.43 / 0732.672.147

Descriere

Masina de slefuit lemnul rotativa – model RO 1300

Masina are patru cilindri flexibili pentru slefuit, montati pe un cap rotativ, cu trei miscari: rotatia capului in plan orizontal, rotatia capului in plan vertical si oscilatia acestora in plan orizontal. Masina a fost proiectata pentru slefuirea suprafetelor lemnoase, in special a celor finisate.

Masina este compacta, cu o viteza de avans de 2-12 m/minut. Greutatea mica si dimensiunile reduse o fac usor de folosit si de montat in fluxurile tehnologice.

Modelul RO-1300

Masina de slefuit lemnul are opt cilindri flexibili pentru slefuit, montati pe 2 capete care se rotesc in sens invers. Masina este folosita atat pentru finisarea suprafetelor lemnoase cat si pentru slefuirea intermediara a peliculelor de lac – asigurand o slefuire simetrica.

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!
Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.