O masina de rindeluit pe 2 fete este un utilaj indispensabil in orice atelier de prelucrare a lemnului si este utilizata pentru a indrepta suprafetele de lemn si a le face uniforme la grosime. De asemenea, este cunoscuta sub denumirea de masina de rindeluit la grosime si poate fi utilizata intr-o varietate de aplicatii, cum ar fi fabricarea de mobilier, usi si ferestre, pardoseli, panouri de perete si multe altele.

Utilizarea unei masini de rindeluit pe 2 fete si beneficiile aduse in productie

1. Imbunatatirea calitatii produselor finite

O masina de rindeluit pe 2 fete indeparteaza in mod uniform si precis straturile superficiale ale lemnului, creand o suprafata neteda si uniforma. Aceasta permite prelucrarea si fabricarea de produse din lemn de inalta calitate.
 

2. Cresterea productivitatii:

Masinile de rindeluit pe 2 fete pot prelucra rapid si eficient o mare varietate de dimensiuni si forme de lemn, reducand timpul necesar pentru a pregati materialul pentru fabricarea produselor finale.

 

Masina de rindeluit pe 2 fete, producator Holytek Taiwan, montaj Baia mare

La inceputul lunii martie echipa de tehnicieni service Wood Expert a montat si pus in functiune o noua masina de rindeluit pe 2 fete de la producatorul taiwanez Holytek pe care il reprezentam cu succes pe piata din Romania de mai bine de 15 ani.

Principalele avantaje ale masinii de rindeluit pe 2 fete Holytek HK-400

  • Masina de rindeluit pe 2 fete, model HK-400 are o constructie solida din fonta a batiului si a mesei pentru o functionare fara vibratii cu viteza de avans de la 7 la 20 m/minut. 
  • Ridicarea mesei este motorizata pentru a asigura o ajustare rapida si convenabila a grosimii.
  • Capul de taiere inferior poate fi scos, reducând timpul de înlocuire a cutitului.
  • Dispozitiv automat de lubrifiere pentru sistemul de prindere prin presare a pieselor de lucru.
  • Afisaj digital pentru pozitionarea mesei ce permite presetarea pozitiei mesei

Toate detaliile tehnice cat si cerere oferta pentru masina de rindeluit pe 2 fete pot fi gasite vizualizand utilajul in portofoliul nostru.

Galerie foto montaj masina de rindeluit pe 2 fete – Holytek HK 400

Vrei consultanta de specialitate?