La începutul lunii mai 2021, echipa de tehnicieni Wood Expert a pus în funcțiune o nouă line de vopsire lemn în București formată din robot de vopsit prin pulverizare, cameră presurizată de uscare și un uscător UV.

Acest nou proiect vine în urma solicitării investitorului de a automatiza procesul de vopsire a elementelor din lemn pe care deja le produce dar și a măririi capacității de producție datorită cererii constante din categoria mobilier cu finisaje premium.

Soluția Wood Expert este linia de vopsire – uscare de la producătorul italian Giardina Group. Echipamentele sunt robuste si au încoroprate tehnologii de ultimă generație ce asigură utilizatorului o producție de înaltă calitate la o viteză mare de execuție.

Fluxul tehnologic este asigurat de un robot de vopsit prin pulverizare ce printr-o singură trecere asigură vopsirea unei fațe și a celor 4 canturi (margini) ale elementului din lemn. Elementele vopsite sunt depozitate pe rasteluri speciale intr-o cameră de uscare presurizată ce împiedică ridicarea prafului astfel se elimină posibilitatea depunerilor de corpuri străine pe elementele din lemn proaspăt vopsite.

Promoția lunii la robotul de vopsire

Vezi toate detaliile și descarcă oferta de preț promoțională!

Promoția lunii la robotul de vopsire Dualtech 420

Vezi toate detaliile și descarcă oferta de preț promoțională!

Video robot de vopsire in lucru

YouTube player

Pentru a reduce timpul de uscare a fost adăugat si un uscător UV de vopsea astfel viteza de procesare și producție a fost mărită considerabil.

Punerea în funcțiune și instruirea personalului ce va deservi linia de vopsire – uscare a elementelor din lemn a fost asigurată de echipa de tehnicieni calificați Wood Expert.

În ceea ce privește service-ul utilajelor, Wood Expert va răspunde promt oricărei solicitări având în momentul de fată cea mai mare echipă de service în domeniu echipamentelor destinate prelucrării lemnului din România.

Vrei detalii despre linia de finisaj?

Întreabă unul dintre experții noști în utilaje pentru lemn!

Vrei detalii despre robotul de vopsire în 5 axe?

Întreabă experții noștri în utilaje pentru lemn!