O noua linie de optimizare cherestea cu sortare a fost montată de echipa tehnică Wood Expert în județul Olt. Optimizarea cherestelei se face la marcajul semnului de cretă trasat de operator după care este evacuată pe o bandă transportoare și sortată cu ajutoul unor ejectoare pe clase de lungimi.

Optimizatorul Paul C14 MKL este proiectat pentru tăierea secțiunilor de lemn de dimensiuni medii și mari și asigură o tăiere precisă și curată la o viteză foarte mare. Utilajul are o construcție robustă pentru stabilitate maximă și zero vibrații și o izolație fonică excelentă pentru siguranță în lucru maximă. Planul de lucru înclinat asigură un ghidaj perfect al piesei, tăieri excelente în unghi drept, asigură evacuarea resturilor în urma procesului de optimizare fără o unitate de presiune laterală și posibilitatea de a optimiza lățimi variabile ale pieselor.

YouTube player

Vrei detalii despre linie optimizare cherestea Paul C14 MKL?

Întreabă unul dintre experții noști în utilaje pentru lemn!

Vrei detalii despre linie optimizare cherestea Paul C14 MKL?

Întreabă experții noștri în utilaje pentru lemn!

Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.