0oferte

Nu aveti nici o oferta in cos

0oferte

Nu aveti nici o oferta in cos

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Linie de debitat busteni cu panza panglica verticala avand carucior CRH

Anterior

Masina compacta de slefuit lemn masiv - model CD2

Linie de debitat busteni cu panza panglica verticala avand carucior CRL

Vizualizare de ansamblu rapida

CARUCIOR PORTBUSTENI CU AVANS AUTOMAT SI MORSE HIDRAULICE CU AXE DE TAIERE VARIABILE SISTEM “WHEL SYSTEM BONGIOANNI MODEL CRL .M *

Disponibilitate: In stoc

Video


Detalii

Structura portanta de mare stabilitate torsionala cu ecartament de 1200mm, roti din otel de inalta rezistenta pe rulmenti cu role, dispozitiv de retragere automata a caruciorului fata de panza la cursa rapida de intoarcere, axe variabile de taiere WHEEL SYSTEM controlate electronic de motoare brushless independente.
Deschidere maxima de la morse la lama 1.000 mm., deschidere maxima intre brate 900 mm., miscare de inchidere si deschidere brate morse controlata hidraulic, preselectare presiune de prindere, cursa de iesire brate cu 2 pozitii 140-20 mm.
Miscare de translatie a morselor pe lant dublu comandat de 2 motoare brushless de 9 kw cu viteza variabila continuu de la 0 la 500mm/sec.

Gresare automata centralizata, dispozitiv electric de alimentare cu ajutorul pantografului sau a cablului mobil, sistem de transport tip GIA/308, format din pompa hidraulica si motor cu nivel mare de putere, pompa hidraulica de capacitate variabila care poate fi conectata la motorul principal sau la un motor independent de 60-75 CP.
Viteza de avans si de retragere a caruciorului variabila continuu hidrostatic de la 0-180 m/min., control servo-electric amplasat pe panoul de comanda, sistem de tractiune cu cablu de 20 mm., microprocesor electronic de grosime care permite selectarea grosimii de taiere, selectare program deseuri, repetarea grosimii “ALPHA 098” 100 programe de taiere, fiecare program pe 16 grosimi;

Parametrii masinii (grosime de taiere, grosimea panzei, momentul franarii, etc.) se pot introduce in memorie prin tastare in memoria fixa, unitatea de control CD/SS grupeaza toate comenzile, tablou electric, sistem de rasucire bustean cu lant, ecran digital electroluminiscent, vizualizare alarme. 4 morse, taiere la lungime de 6 m., avans si retur carucior GIA 308, 3 brate de rasucire duble (MODELUL A FOST EXPUS LA BIFE 2002 – BUCURESTI)