Linie de uscare a lemnului

BASCHILD proiecteaza si realizeaza intreaga gama de uscatoare, aburitoare si tratament lemn in capacitatile de productie din Treviolo, Italia, intr-o fabrica de 11.000 mp.

> Vezi camera de uscare cherestea – 100 mc – montaj jud. Valcea

Suntem DEALER EXCLUSIV Baschild in Romania 

Cere oferta pe email

Producator: Baschild
Model: ZOOM-BSC Categorie: Etichete: ,

Linie de uscare a lemnului

BASCHILD proiecteaza si realizeaza intreaga gama de uscatoare, aburitoare si tratament lemn in capacitatile de productie din Treviolo, Italia, intr-o fabrica de 11.000 mp.

> Vezi camera de uscare cherestea – 100 mc – montaj jud. Valcea

Suntem DEALER EXCLUSIV Baschild in Romania 

Cere oferta pe email

Răspundem în maxim 24 de ore!

0732.672.147 Whatsapp Producator: Baschild
Model: ZOOM-BSC Categorie: Etichete: ,

Camere de uscare a lemnului – Baschild Italia

BASCHILD proiecteaza si realizeaza intreaga gama de uscatoare, aburitoare si tratament lemn in capacitatile de productie din Treviolo, Italia, intr-o fabrica de 11.000 mp.

BASCHILD este NUMARUL 1 in Italia in piata de uscatoare si aburitoare, avand peste 30 de ani de experienta, o cifra de afaceri de 20 milioane de euro/an si peste 1 milion de instalatii vandute in intreaga lume.

Sectorul de productie , datorita automatizarilor de ultima generatie, are o capacitate de 2 instalatii complete de uscare/zi!

BASCHILD este sinonim cu inovatia in sectorul uscarii lemnului: compania coopereaza de multi ani cu universitati si academii ale lumii, dar mai presus de toate investeste constant in Cercetare

YouTube player

DESCRIERE LINIE DE USCARE

STRUCTURA DIN ALUMINU

Structura camerei de uscare consta in coloane si suporturi pentru ventilatoare, tije de legătură și suporturi pentru schimbătoarele de căldură, realizate din aliaje de aluminiu (UNI 9006/1, UNI 9006/4 si UNI 9006/6), inoxidabile , rezistente la intemperii si mediu acidic coroziv agresiv.
Pereții și acoperișul sunt complet asamblati, fixati cu șuruburi din oțel inoxidabil și sigilati cu silicon rezistent la temperaturi ridicate. Structura standard a uscătorului poate rezista la o sarcină de zăpadă de 250 kg / m² și poate rezista la vânturi de 180 km / h. Apa de ploaie este transportata la sol prin canale de drenaj.
Camera de uscare are in componenta sa o usa de inspecție in partea posterioara.

USA GLISANTA ORIZONTALA

Ușa glisantă pentru alimentarea uscatorului consta intr-un bloc prefabricat din tabla de aluminiu. Ușa principală consta in foi de aluminiu de 1,5 mm grosime (pliat în formă de “C”, pe partea interioară a uscătorului), izolatie cu vata minerala. Ușa principală este asamblata cu șuruburi din oțel inoxidabil și sigilata cu silicon rezistent la temperaturi ridicate. Izolația standard consta in vată minerală de 100 mm grosime si densitate 40 kg / m³, în timp ce toate foile de tabla utilizate pentru pereți și acoperiș sunt realizate din aliaj UNI 9005/2.
Căruciorul glisant pentru deschidere permite ridicarea si mutarea usii principale. Acesta este fabricat din otel, produs in Germania. Dupa ridicarea ușii principale, suportul pe care căruciorul se misca este o grinda IPE (din oțel), dimensionata în funcție de greutatea ușii principale.
Toate accesoriile pentru închiderea ușii principale sunt realizate din oțel inoxidabil AISI 304

IZOLATIA PERETILOR, TAVANULUI, PERETILOR INTERMEDIARI SI A USII:

Izolația standard consta in vată minerală de 100 mm grosime si densitate 40 kg / m³, în timp ce toate foile de tabla utilizate pentru pereți și acoperiș sunt realizate din aliaj UNI 9005/2.
Optional putem oferi pereti SIBERIA, cu grosime izolatie vata minerala de 150 sau 200 mm.

VARIFLEX

Pentru ca aerul sa circule in mod uniform sunt instalate deflectoare mobile din aluminiu intre acoperis si stiva de lemne. Deflectorii poti fi ridicati in timpul operatiunilor de incarcare si descarcare, prin intermediul unui sistem cu scripeti.
De-a lungul laturii posterioare, intre acoperis si bateriile de incalzire, sunt instalate deflectoare fixe din aluminiu.

MATERIAL PERETI, USA SI ACOPERIS
Peretii si acoperisul camerei de uscare sunt din tabla de duraluminiu de 1,5 mm grosime , TRATATA IN ELECTROLIZA, astfel ca in timp instalatia sa isi pastreze aspectul initial. Dupa tratamentul de electroliza, se gofreaza in propria linie de gofrare, avand profilarea necesara conform studiilor Baschild din ultimii 20 ani.

MATERIAL PERETI INTERIORI

Peretii si acoperisul camerei de uscare sunt din casete de tabla de duraluminiu de 1,5 mm grosime , TRATATA IN ELECTROLIZA, astfel ca in timp instalatia sa isi pastreze aspectul initial. Dupa tratamentul de electroliza, se introduce pe linia automata de executat casete de aluminiu,in care ulterior va fi introdusa vata minerala.

PRELUCRARI
Baschild face toate prelucrarile pe centre cu comanda numerica CNC, pentru acuratete maxima si calitate exceptionala

BATERIILE DE INCALZIRE
Sistemul de incalzire este compus din schimbatoare fluid/aer si colectoare din otel inox de inalta rezistenta. Conducta din oțel inoxidabil și colectoarele au o grosime de 2,5 mm, sunt tăiate cu laser și sudate cu robot orbital. Radiatoarele constau in tuburi radiante bimetalice extrudate (otel inoxidabil + aluminiu) cu un coeficient de schimb termic ridicat.
Componentele sudate sunt curățate de orice reziduuri oxidate și testate la 24 bari, motiv pentru care in instalatiile Baschild se poate intra cu orice agent termic-apa calda, apa supraincalzita, abur, fara a fi necesar un schimbator de caldura in zona centralei termice.

Sudurile conductelor de colectorul general sunt efectuate cu CNC-uri

 

In cazul in care agentul termic esteabur sau apa supraincalzita, se va furniza sero-robinetul functie de caracteristicile agentului termic

VENTILATIA
Sistemul reversibil de ventilație este alcătuit din ventilatoare axiale, produse special pentru uscătoare Baschild de către DLK® Pollrich® Germania ,care indeplinesc cerințele ErP de eco-proiectare (Legea 2009/125 / CE, Regulamentul UE N.327/2011). Modelul AARM Drymax constă in elice din aluminiu cuplata la un motor Siemens® cu o putere de 3 kW și 1420 rot/ min. Ventilatoarele sunt cu carcasa robusta vibroabsorbanta cu constructie speciale proiectata de ingineri Baschild.Acest sistem generează un volum de aer de 33.000 m³ / h la o presiune statică de 200 Pa. Optional de pot furniza motoare cu puteri nominale de 4 sau 5.5 kw si diametre de pana la 2000 mm.
INVERTERELE
Inverterele gestioneaza viteza ventilatoarelor în funcție de valoarea umiditatii lemnului. Acest optional optimizează viteza aerului în interiorul camerei de uscare în funcție de starea lemnului: în acest fel consumul de energie este limitat la valoarea necesară, evitarea consumului inutil. Sistemul este pregatit pentru invertere Danfoss® VLT, dimensionate în funcție de absorbția totală a ventilatoarelor în fiecare camera.
Modelul FG7 a fost ales pentru cablurile de alimentare ale ventilatoarelor, cabluri ecranate.
Notă importantă: pentru a minimiza zgomotul, convertorul de frecvență este implicit echipat cu bobine de circuit intermediar. Acest lucru reduce curentul de intrare IRMS cu 40%.

EVACUAREA
Sistemul constă intr-o serie de coșuri pentru evacuare. Fiecare coș de evacuare este echipat cu sisteme de blocare a aerului, din aluminiu. Acestea din urmă sunt prevazute cu deschideri independente și servomotor Belimo® cu capac de protecție.
Sistemul de evacuare exploatează dinamica presiunii din interiorul camerei. În acest mod, jumătate din coșurile de fum furnizează aer, iar cealaltă jumătate elimina aer

SISTEM DE UMIDIFICARE
Sistemul de umidificare cu presiune este un circuit care pulverizeaza apa rece in interiorul camerei, folosind apa la presiunea de 3 bar. Sistemul, in cazul in care este compus dintr-un circuit dublu, are in componenta sa 2 ramuri de pulverizare instalate in interiorul camerei in ambele sensuri de ventilatie, astfel incat sa se activeze ramura corespunzatoare in functie de directie. In cazul unui singur circuit, ramura de pulverizare este instalata de-a lungul peretelui posterior.
Fiecare ramura de umidificare este echipata cu supapa si filtru iar pulverizarea se face prin duze din alama.

 

SISTEMUL DE CONTROL BASCHILD ZOOM

Sistemul de control este format din placi, senzori de câmp în interiorul și în exteriorul uscatorului, un panou electric pentru fiecare camerar și un dulap de perete, unde este amplasat un server industrial Advantech® cu monitor touchscreen de 15”.
Panoul electric este produs cu materiale de la companii de top, cum ar fi Allen Bradley® și Siemens®, care respectă toate normele europene privind compatibilitatea electromagnetică.
Placile electronice, firmware și software-ul ZOOM sunt proiectate de departamentul Baschild de Hardware & Software.

Fiecare uscator este prevăzut cu propriul său PLC și procesor Freescale® dedicat. Interfata multi-utilizator este instalat pe server industrial, echipat cu procesor Intel în Windows® 7.
Sistemul de control poate administra în mod automat procesul de uscare și/sau aburire folosind programe de lucru stabilite în funcție de caracteristicile lemnului care urmează să fie uscat și/sau aburit. Procesul gestionează date, avertismente, alarme, diagrame, consumuri și multe alte aspecte într-un mod intuitiv.

ZOOM este noul sistem de control computerizat produs de Baschild.
ZOOM cuprinde o soluție inovativă pentru întregul echipament de produse Baschild, de la intrări-ieșiri (I/O) la distanță până la interfața om-mașină. Sunt introduse numeroase dispozitive, iar funcțiile și operarea lor trebuie explicate.
Scopul proiectului ZOOM este de a asigura un controler care să se asocieze unui sistem hardware, proiectat integral și specific pentru tehnologii de uscare a lemnului, cu un software inteligent, dar simplu pentru interfața de utilizator. În plus, sistemul este adecvat fiecărui stil de lucru întrucât permite fiecărui utilizator să selecteze modul și locul operării instalației de uscat.
ZOOM reprezintă doar primul pas în noua strategie Baschild cu privire la proiectarea controlerelor de proces, întrucât este primul controler produs integral de Baschild, în cadrul noului departament de cercetare & dezvoltare. Noua abordare va genera numeroase avantaje clientului, respectiv un timp de răspuns mult mai mic la cererile specifice, actualizările uzuale, noi dispozitive și soluții, pentru a îndeplini misiunea principală Baschild: de a usca mai bine.
Funcții principale ale ZOOM
▪ Sistem integral automat de comandă pentru fiecare linie de producție Baschild (TDK – ATK – DVK – PDK)ș
▪ Sistem modular adecvat aplicațiilor mici până la instalațiile mari;
▪ Echipament solid, sigur;
▪ Ușurința utilizării și întreținerii;
▪ În mod curent cu telecomandă;
▪ Interfață de dispozitiv adaptabilă;
▪ Limitarea costurilor;
▪ Proiectat și fabricat integral de Baschild;
▪ Bază ideală pentru dezvoltarea de soluții inovatoare.
În principiu, sistemul este alcătuit, în termeni de configurație minimă, din plăci I/O în teren (MD pentru date de umiditate și TM pentru date termice (de temperatură)) și dintr-o placă de comandă logică programabilă (PLC) per cuptor. Structura modulară permite asigurarea numărului de intrări necesare.
Interfața de utilizator este o aplicație server dezvoltată în .NET pentru a fi rulată pe sistem de operare Windows, pe un computer simplu (produs ZOOM Smart) sau pe un server web de categorie industrială (produs ZOOM Server).
Zoom Server vs. Zoom Smart – funcții ZOOM Smart ZOOM Server
număr max. de TDK nelimitat nelimitat
număr max. de DVK nelimitat nelimitat
număr max. de ATK — 2
alarmă SMS — opțional
asistență de la distanță opțional inclusă
conexiune la BRIDGE opțional inclusă
actualizări online de soft integrat — permanente
actualizări online de software — permanente

Arhitectură hardware – I/O de la distanță
Placa TMx poate înregistra până la opt temperaturi, în intervalul -50°C/+250°C.
Structura de intrare estse poate configura cu următoarele soluții: termometre (cu rezervoare) uscate, termometru umed, temperaturi ale lemnului, temperaturi medii termice (admisie și evacuare).
Placa MDx poate înregistra până la cinci valori de umiditate, în intervalul de 5% / 70%.
Structura de intrare se poate configura cu următoarele soluții: umiditate Limba UGL, umiditate UGL a celulozei (2 tipuri), umidități de lemn, umidități la miezul lemnului.

Arhitectură hardware – modul PLC
Reunind stabilitatea și siguranța sistemului PLC cu dinamismul casetei PC integrate, ZOOM poate face față provocării cu sistemele de comandă standard.
Un controler logic programabil reprezintă soluția standard în aplicațiile la scară industrială.
Proiectul ZOOM și-a dezvoltat propriul echipament PLC, proiectat special pentru industria de uscare a lemnului. Rezultatul acestui efort se numește PLCx.
PLCx este un controler logic programabil compact. Unitatea centrală de procesare are la bază un procesor Freescale și cuprinde 2 x RS485, 1 x Ethernet 10T/100Tx, 48 IN, 16 UT, cititor de card SD, și multe alte funcții. Configurația este stocată pe memoria SD pentru a permite înlocuirea rapidă la nevoie.

Arhitectură hardware – placă de borne (versiune ZOOM Server)
De obicei, computerele încorporate reprezintă soluția pentru sistemele inteligente din industria automatizării, permițând o dezvoltare importantă a sistemului datorită echipamentului PC avansat disponibil pe piață.
Modelul ARK2120L de computer încorporat Advantech este serverul web al sistemului ZOOM și asigură toate funcțiile necesare pentru instalații mici, medii și mari. Acceptă un număr nelimitat de cuptoare la utilizator, indiferent de tipul acestora. Accesul la serverul web este permis mai multor utilizatori cu niveluri diferite de acces pe baza proprietăților de autentificare.
Utilizatorii se pot conecta cu ușurință la serverul web prin propriul PC și notebook în sistem de operare Windows, prin LAN sau Wireless dacă sunt disponibile puncte de acces. Opțional, se poate instala un monitor cu ecran tactil pe tabloul de distribuție al serverului web.
După autentificare, utilizatorii pot selecta cuptorul care trebuie administrat, pot crea programe de lucru sau pot utiliza unul deja existent (importa, stoca etc.). Aceștia pot verifica graficul de date sau graficul ciclului aflat în rulare sau pot superviza ciclul prin pagina sinoptică, cea care simulează ciclul în timp real.
Serverul web administrează starea de garanție, precum alertele și alarmele prin email și SMS

Conectarea la versiunea ZOOM Server – I
Utilizatorul va hotărî felul de acces la Serverul web, întrucât doar un PC pe LAN este necesar.
În funcție de locul în care este nevoie de control, se poate alege între o soluție industrială oferită de Baschild și o soluție neindustrială deținută de client, sau ambele.
Soluții industriale
– Monitor cu ecran tactil 15” – Advantech IDS-3215 – Monitorul este instalat pe dulapul electric al serverului web și permite același tip de interfață pe care îl aveți de la un PC în LAN, dar utilizând tehnologic touchscreen.
– Tabletă de tip rugged 10,4” – Advantech PWS-770 – Dacă există un punct de acces în zona unității de uscare, este disponibilă această opțiune. Tableta de tip rugged este o opțiune inteligentă pentru utilizat aflat în mișcare.
Soluții neindustriale
Soluțiile neindustriale sunt adecvate mai ales pentru mediul neindustrial (birouri) și pentru vizualizarea/administrarea de la distanță a instalațiilor de uscare.
Baschild nu furnizează acest tip de servicii, întrucât sunt soluții profesionale sau de consumator disponibile la fiecare furnizor de hardware IT (tehnologie a informației).
Această gamă de produse se referă la: computere, stații de lucru, notebooks, tablete cu sistem de operare Windows etc.
Arhitectură software
Microprograme de placă de borne
Placa de borne rulează cu o versiune integrată a Ediției Standard a Windows 7 cu sistem de fișiere numai pentru citire pentru a evita salvarea de date noi peste cele vechi.
Software de monitorizare ZOOM Browser
Programul de monitorizare ZOOM Browser este o aplicație dezvoltată în WPF și adecvată instalării pe sistem de operare Windows, cu instalare simplă.
Arhitectură software
Sinoptic
Această pagină concentrează comanda pentru
fiecare cuptor: vizualizarea funcționării, starea și
comanda manuală a fiecărui dispozitiv, graficul
ciclului rulat, informații generale despre process

Arhitectură software

Programator : Programul de lucru este complet flexibil. Utilizatorul hotărăște numărul de etape de parcurs și ce anume să facă în fiecare fază. ZOOM va verifica posibile neconformități înainte de a demara procesul. Fazele generale de lucru sunt încălzirea, uscarea, egalizarea, răcirea. Procesul de dezghețare a lemnului poate fi automat sau manual.

Memorie de date: Toate datele procesului sunt înregistrate într-un grafic la fiecare interval de timp definit de utilizator; de asemenea, în acest grafic se pot stoca și exporta date.

Evenimente și alarme
Toate evenimentele (notificare) și alarmele (situație periculoasă) sunt înregistrate în două grafice diferite și notificate prin email și SMS (cartela SIM nu este inclusă) pe baza reglajelor utilizatorului

Pagini de configurare și tehnice
Interfața de utilizator cuprinde a pagină de configurare, care permite experților să introducă parametrul corect în baza configurației cuptorului. Pagina tehnică este o sursă de informații cu privire la parametrul sistemului

Care sunt noutățile?
Echipament standard
Circuit de agent calorific și termic feedback supapă cu trei căi
Umidificare circuit dublu de umidificare, față și spate
Eliminare aer feedback al servomotoarelor la clapete
HRS acționare autonomă a ventilatorului de eliminare (cu privire la ventilator)
Sistem reversibil de expulzare conform direcției de circulație a aerului
Feedback al servomotoarelor la clapete
Ventilare cu invertor comandă MODBUS a invertorului
Inregistrarea consumului de curent
Transmiterea codurilor de alarmă la sistemul de control
câte un invertor per ventilator
Funcții ale sistemului de control UGL
Proces de uscare fără sondă de probă
Număr flexibil de sonde de umiditate a lemnului
Comandă manuală integrată pe ecranul sinoptic
Sistem pentru umiditatea aerului
Sonde de temperatură a lemnului
Sonde de temperatură a agentului termic

Accesorii la comanda:

1.HPHS 2

Dual ramp-sistem de umidificare cu inalta presiune fata/spate, la 120 bar: conditionarea lemnului in timpul procesului de uscare se bazeaza pe un concept nou: apa rece tratata si dedurizata ala 120 bar, prin crearea de ceata uniforma in camera, cu reducerea timpului de conditionare cu pana la 50%. Recuperare ecologica a energiei din sistem permite reducerea costurilor de uscare.

2. UNI VENT
Noua generatie de deflectoare laterale de ghidare, ce conduce la un flux de aer uniform la suprafata lemnului, rezultand intr-o uscare mai rapida si a unei umiditati finale mai uniforme

3. BASCHILD LOW NOISE
Materiale speciale noi si imbunatatirea constructiei cu materiale fonoabsorbante pentru absorbirea zgomotului ventilatoarelor. Reducerea emisiilor de zgomot.

4. OXIVENT

Culoare uniforma la aburire poate fi obtinuta prin uniformizarea conditiilor in camerele de aburire. Ovi Vent asigura uniformitate prin eliminarea automata a aerului/aburului nesaturat amestecat din camera

5. ECOVENT-RECUPERATOR DE CALDURA DUBLU HRS2

Cu serande de cate 600x600mm pt racire , incluse pt fiecare camera
HRS dual expulsion-consta in cupluri de camine de evacuare rectangulare de 700×1200 mm, echipate cu blocaje de aluminiu, cu reglare proportionala si independenta cu servomotoare Belimo Elvetia
Sistemul este exploatat de u ventilator Siemens AARM Drymax ce genereaza un volum de 30.000 mc/h fiecare
Sistemul are integrat un schimator de caldura din aluminiu rezisten la coroziune

6. TURBO VENT

Sistem brevetat de canalizare aer ventilatoare nu in unghi de 90 grade catre colturile camerei, ci prin deflectoare de redirijare lina aer, direct catre stivele de lemn. Creste viteza aerului cu pana la 20% fara a instala ventilatoare aditionale sau cresterea puterii motoarelor

7. ECO THERM

Brevet utilizat pentru centralele de cogenerare, statie de putere , cu turn de racire cu costuri reduse, pentru reducerea apei la retur cu 10-30 grade pentru reintoarcerea in circuitul turbinei din cogenerator

8. DUO FAN

Pentru prima data, camerele de uscare de mare capacitate sunt echipate cu tehnica de ventilatie Duo Fan, astfel ca se obtin performante maxime cu consum redus de energie. Se inlocuiesc ventilatoarele de 1,4-2m diametru echipate cu motoare de 25 kw pentru fluxuri puternice de aer, cu sistem de ventilatoare 800 mm diametru, dispuse sus/jos incrucisat, echipate cu motoare de 3 kw.

9.ECO HEAT

Arta in managementul energetic al uramtorului secol: sistemul foloseste energia termica existenta la camera de uscare care are mai multa nevoie intr-un anumit moment, utilizand energia termica in cel mai productiv mod pentru instalatiile de uscare si a calitatii lemnului uscat. Acesta are ca efect in consum contant la boiler, eficienta crescuta la boiler, mai putine emisii, uscare uniforma si mai rapida pe intreaga baterie de camere de uscare

10. CONTRAFLOW

Ultima tehnologie BASCHILD/MAHILD a uscatoarelor in flux continuu, in care se alimenteaza continuu pe o parte, cheresteaua circula motorizat computerizat cu viteza controlata in interiorul uscatorului de lungime incepand cu 60 m, iar la iesire iese in continuu cherestea uscata, si care asigura o capacitate de peste 100.000 mc cherestea uscata/an. Cheresteaua uscata in CONTRAFLOW are o umiditate finala extrem de uniform distribuita si reduce consumul energiei termice cu pana la 30%, comparabil cu uscatoarele conventionale. CONTRAFLOW foloseste sistemul inteligent Multi Zone Control, ce contine fazele de conditionare pentru flexibilitate maxima

11. DOUBLE CONTRAFLOW

Tehnologia viitorului, cu dublu CONTRAFOW, in sens contrar-cu utilizarea curentilor de aer de la unul la al doile: se utilizeaza aerul cald din primul CONTRAFLOW din zona de aclimatizare si care nu se evacueaza, si este folosit la al doilea, care va incalzi doar putin aerul rezultat, intrat deja cald spre a fi reincalzit. Idem pentru zona uscare si zona racier la iesire. Se reduce consumul termic si electric fata de un singur CONTRAFLOW cu pana la 20%

12.PRE DYER

Camere de preuscare cherestea,

13. COMBI KILNS

Camera de aburire si uscare
Pot fi alimentate cu abur, apa supraincalzita, ulei diatermic, sau injectoare cu gaz directe

14.EXPULZARE FORTATA-FAG ALB

15. PSIHOMETER SYSTEM-BULB UMED/BULB USCAT

Timp reactie 0.15 secunde!!

Review-uri

Nu există review-uri.

Adaugă review acum pentru „Linie de uscare a lemnului”

Vrei mai multe detalii despre acest utilaj pentru lemn?
Hai să discuți cu unul dintre experții noștri în utilaje pentru lemn!

Vrei mai multe detalii despre acest utilaj pentru lemn?

Întreabă experții noștri in utilaje prelucrarea lemnului!

Utilaje noi cu livrare imediată

Descoperă gama noastră de utilaje prelucrare lemn cu livrare imediată din stoc. Transport și montaj gratuite. Garanție 12 luni.

Vezi utilaje noi stoc

Utilaje second hand în stoc

Utilajele sunt revizionate, în stare excelentă de funcționare și sunt pregătite pentru livrare. Transport și montaj gratuite. Garanție 6 luni.

Vezi utilaje SH stoc

Utilaje second hand în stoc

Utilajele sunt revizionate, în stare excelentă de funcționare și sunt pregătite pentru livrare. Transport și montaj gratuite. Garanție 6 luni.

Vezi utilaje SH stoc

Utilaje noi cu livrare imediată

Descoperă gama noastră de utilaje prelucrare lemn cu livrare imediată din stoc. Transport și montaj gratuite. Garanție 12 luni.

Vezi utilaje noi stoc