Linie de reparat paleti

  • 4 statii de lucru cu productivitate totala de 960 paleti / schimb

Cere oferta pe email

Suna-ti reprezentantul

Producator: Dalso
Model: LRP-01 Categorie: Etichetă:

Linie de reparat paleti

  • 4 statii de lucru cu productivitate totala de 960 paleti / schimb

Cere oferta pe email

Suna-ti reprezentantul

Producator: Dalso
Model: LRP-01 Categorie: Etichetă:

Cataloage utilaje - 2022

Descopera o gama diversa de echipamente industriale pentru prelucrarea lemnului primara si secundara

Robot vopsire fronturi mdf

Cel mai performant robot de vopsire pentru fronturile mdf de la producatorul Giardina Group.  Afla oferta exclusiva.

Linie de reparat paleti

Stiva de paleți (până la 3 metri înălțime) este încărcată de operator pe transportorul cu role în rulieră cu ajutorul unui stivuitor. Transportorul cu role deplasează paletul către sistemul hidraulic de ridicare care înclină stiva de paleti facilitând preluarea manuală de către operator. Acesta verifică vizual starea paletului pe banda transportoare. În baza aspectului paletului, operatorul are trei opțiuni:

  1. Palet în stare bună, care nu necesită reparații
  2. Palet care necesită reparații limitate
  3. Palet care are nevoie de reparații grele.

Pe baza aspectului paletului, operatorul își selectează destinația pe monitor, poziționat lângă stația de control vizual / manipulare manuală a paletului. În cazul în care acesta necesită reparații majore, vor fi selectate și piesele care trebuie înlocuite. În cazul unor reparații minime, paletul este trimis de la ruliera la podul rulant cu ajutorul manipulatorului și de acolo în a doua parte a liniei, adică în ruliera de transfer. În cazul în care intervenția robotului este necesară, totul se deplasează cu ruliera pe masa cu impingator pentru paleti.

Direcția pe care o urmează paletul depinde de alegerea făcută anterior de operator pe banda transportoare.

Paletul de reparat continuă pe transportorul cu role și este direcționat de un împingător lateral către stațiile de  reparat manuale, în funcție de disponibilitatea acestora daca sunt libere sau ocupate. Stațiile de reparații manuale sunt echipate cu o disc rotativ pentru a facilita rotația paletului de către operator pentru a permite diferitele intervenții de reparații (sistemul este echipat cu o zonă pentru susținerea diferitelor instrumente necesare pentru reparație, cum ar fi pistolul de bătut cuie, în timp ce plăcile care vor fi utilizate pentru repararea paletului sunt de obicei poziționate în spatele operatorului).

După repararea paletului, prin intermediul unui mic manipulator, acesta este mutat pe banda rulantă înaltă pe unde trec paleții care nu necesită reparații. Formează stiva de descărcare pe lanțuri. Odată ce stiva este finalizată este preluată de operator folosind un stivuitor.

Linia a fost concepută pentru a funcționa cu euro paleti și pe baza analizelor noastre fiecare palet ar putea fi reparat în medie în 2 minute (având în vedere că unii au nevoie de mai multe intervenții, în timp ce alții nu), de aceea fiecare stație ar repara 30 de paleți / oră pentru un total de 240 de paleți / 8h pentru fiecare stație.

Există 4 stații pe linie pentru o productivitate totală de 960 de paleți / 8h.

Review-uri

Nu există review-uri.

Adaugă review acum pentru „Linie de reparat paleti”

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.