Linie de reparat paleti

  • 4 statii de lucru cu productivitate totala de 960 paleti / schimb

Cere oferta pe email

Producator: Dalso
Model: LRP-01 Categorie: Etichet─â:

Linie de reparat paleti

  • 4 statii de lucru cu productivitate totala de 960 paleti / schimb

Cere oferta pe email

Suna un expert Mesaj Whatsapp

Producator: Dalso
Model: LRP-01 Categorie: Etichet─â:

Cataloage utilaje - 2022

Descopera o gama diversa de echipamente industriale pentru prelucrarea lemnului primara si secundara

Robot vopsire fronturi mdf

Cel mai performant robot de vopsire pentru fronturile mdf de la producatorul Giardina Group.  Afla oferta exclusiva.

Linie de reparat paleti

Stiva de pale╚Ťi (p├ón─â la 3 metri ├«n─âl╚Ťime) este ├«nc─ârcat─â de operator pe transportorul cu role ├«n rulier─â cu ajutorul unui stivuitor. Transportorul cu role deplaseaz─â paletul c─âtre sistemul hidraulic de ridicare care ├«nclin─â stiva de paleti facilit├ónd preluarea manual─â de c─âtre operator. Acesta verific─â vizual starea paletului pe banda transportoare. ├Än baza aspectului paletului, operatorul are trei op╚Ťiuni:

  1. Palet ├«n stare bun─â, care nu necesit─â repara╚Ťii
  2. Palet care necesit─â repara╚Ťii limitate
  3. Palet care are nevoie de repara╚Ťii grele.

Pe baza aspectului paletului, operatorul ├«╚Öi selecteaz─â destina╚Ťia pe monitor, pozi╚Ťionat l├óng─â sta╚Ťia de control vizual / manipulare manual─â a paletului. ├Än cazul ├«n care acesta necesit─â repara╚Ťii majore, vor fi selectate ╚Öi piesele care trebuie ├«nlocuite. ├Än cazul unor repara╚Ťii minime, paletul este trimis de la ruliera la podul rulant cu ajutorul manipulatorului ╚Öi de acolo ├«n a doua parte a liniei, adic─â ├«n ruliera de transfer. ├Än cazul ├«n care interven╚Ťia robotului este necesar─â, totul se deplaseaz─â cu ruliera pe masa cu impingator pentru paleti.

Direc╚Ťia pe care o urmeaz─â paletul depinde de alegerea f─âcut─â anterior de operator pe banda transportoare.

Paletul de reparat continu─â pe transportorul cu role ╚Öi este direc╚Ťionat de un ├«mping─âtor lateral c─âtre sta╚Ťiile de┬á reparat manuale, ├«n func╚Ťie de disponibilitatea acestora daca sunt libere sau ocupate. Sta╚Ťiile de repara╚Ťii manuale sunt echipate cu o disc rotativ pentru a facilita rota╚Ťia paletului de c─âtre operator pentru a permite diferitele interven╚Ťii de repara╚Ťii (sistemul este echipat cu o zon─â pentru sus╚Ťinerea diferitelor instrumente necesare pentru repara╚Ťie, cum ar fi pistolul de b─âtut cuie, ├«n timp ce pl─âcile care vor fi utilizate pentru repararea paletului sunt de obicei pozi╚Ťionate ├«n spatele operatorului).

Dup─â repararea paletului, prin intermediul unui mic manipulator, acesta este mutat pe banda rulant─â ├«nalt─â pe unde trec pale╚Ťii care nu necesit─â repara╚Ťii. Formeaz─â stiva de desc─ârcare pe lan╚Ťuri. Odat─â ce stiva este finalizat─â este preluat─â de operator folosind un stivuitor.

Linia a fost conceput─â pentru a func╚Ťiona cu euro paleti ╚Öi pe baza analizelor noastre fiecare palet ar putea fi reparat ├«n medie ├«n 2 minute (av├ónd ├«n vedere c─â unii au nevoie de mai multe interven╚Ťii, ├«n timp ce al╚Ťii nu), de aceea fiecare sta╚Ťie ar repara 30 de pale╚Ťi / or─â pentru un total de 240 de pale╚Ťi / 8h pentru fiecare sta╚Ťie.

Exist─â 4 sta╚Ťii pe linie pentru o productivitate total─â de 960 de pale╚Ťi / 8h.

Review-uri

Nu exist─â review-uri.

Adaug─â review acum pentru „Linie de reparat paleti”

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.