Linie de debitat busteni cu panza panglica orizontala – model CTR 800 S

Noile cataloage 2021 de la Wood Expert

Decopera o gama larga de echipamente pentru prelucrarea lemnului

Gater debitat busteni cu panza panglica orizontala

  • Alimentare – motorizata
  • Reglarea pe inaltime a bratului – motorizata
  • Panoul de control – fix
  • Manipularea busteanului – manuala

Specificatii gater debitat busteni electric

Ferastrau universal cu un diametru maxim de taiere de 83 cm, fiind potrivit pentru majoritatea speciilor de lemn.
Calea de rulare lata si masiva asigura o functionare neperturbata atunci când se taie la viteze mari.

Executia profesionala a tuturor unitatilor principale, cum ar fi rotile de rulare cu sistemul lor de rulmenți, constructia bratului, sistemul de alimentare etc. asigura o durata lunga de viata precum si o precizie maxima a masinii chiar si in cele mai dificile conditii de functionare.

Avansul masinii este reglabil continuu. Viteza este vizualizata pe afisajul digital. Spre deosebire de modelul CTR 800, panoul de control al acestuia este fix, pozitionat sectiunea principala. Acest lucru permite un control convenabil al mașinii dintr-o singura locatie.

Alimentarea este actionata de un motor electric cu cutie de viteze si convertizor de frecventa. Puteti schimba viteza de deplasare doar prin rotirea potentiometrului de pe panoul de comanda.
Bratul masiv al ferastraului este sustinut de tije reglabile din crom dur (pentru deplasarea sus/jos), care asigura o precizie absoluta si o durata lunga de viata daca utilajul este lubrifiat in mod regulat.

Miscarea verticală a bratului este asigurată de o transmisie sincron cu lant dublu alimentat de un motor electric cu cutie de viteze. Miscarea controlata din panoul central are doua moduri: alimentare rapida si alimentare lenta pentru o miscare precisa in pozitia dorita. Acest sistem poate fi dotat la cerere cu contorizare electronica care se deplaseaza automat in pozitia specificata.

Panza este dirijata de catre rotile de ghidare; acest sistem poate fi complet reglat în toate directiile.
Pentru a asigura precizia de taiere, sistemul de ghidare de pe partea operatorului se deplaseaza cat mai aproape posibil de piesa de lucru.

Caile de rulare cu ghidajele bratului din otel formeaza baza masinii. Acestea au dimensiunea potrivita diametrele maxime ale bustenilor si au fost concepute astfel incat sa faca fata unor conditii grele de lucru.
Versiunea de bază a mașinii include 3 cleme de prelucrat și 2 bare unghiulare stabile.
Sistem de racire si lubrifiere a benzii cu guri reglabile care asigura ca panza sa fie in stare optima in timpul taierii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Linie de debitat busteni cu panza panglica orizontala – model CTR 800 S”

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!
Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.