Forezienne este sinonim cu performanța de top în ceea ce privește pânzele de orice tip prezente în industria de prelucrare a lemnului, fie că sunt panze panglică sau circulare. Vârful de gamă în ceea ce privește pânzele pentru debitarea buștenilor, intitulat sugestiv Forestill by WoodExpert – Diamond Cut vor fi prezente în exclusivitate pe piața din România începând din luna octombrie 2023.

Tehnologia FORESTILL®

Oțelul FORESTILL® a fost conceput special și exclusiv pentru a produce pânze de ferăstrău cu bandă pentru lemn. Fabricat dintr-un aliaj foarte curat, producția sa se bazează pe date tehnice stricte. De la calitatea turnării, până la laminarea la cald și la rece, trecând prin mai multe operațiuni de creștere a durității materialului, controalele efectuate în fiecare etapă a producției, precum și o inspecție finală amănunțită, asigură cel mai înalt nivel de calitate.

Rezistența sa foarte bună la uzură permite o tăiere precisă și nu necesită un schimb al pânzelor la intervale scurte de timp. Suprafața sa perfect lucioasă, planeitatea și liniaritatea garantează o întreținere ușoară și durabilă.

panze panglic pentru debitare busteni - Forezienne

Principalul avantaj al pânzelor Forestill by WoodExpert – Diamond Cut este durata de viață extinsă de până la 16x ori mai mare, fără ascuțire decât al pânzelor clasice stelitate.

Dacă o pânză obișnuită trebuie schimbată la 4 ore de folosire, pânzele noastre pot fi folosite 7 – 8 zile / 8 ore / zi.

Un tur al fabricii Forezienne

Alături de inginerii și tehnicienii de producție Forezienne, echipa noastră a realizat un tur al fabricii de producție unde am putut observa în detaliu procesul prin care se obțin pânzele panglică debitare bușteni. Așa am înțeles exact de ce pânzele pentru fierăstraie panglică din gama Forestill au o performanță atât de ridicată și se numără printre alegerile de top în industria de debitare a buștenilor la nivel mondial.

Vrei detalii despre pânzele Forezienne pentru debitare bușteni?

Întreabă unul dintre experții noști în utilaje pentru lemn!

Vrei detalii despre pânzele Forezienne pentru debitare bușteni?

Întreabă experții noștri în utilaje pentru lemn!