Anul 2024 dubutează cu un nou contract de exclusivitate pentru echipa Wood Expert Industry cu producătorul RPengineering Italia, unul dintre liderii europeni în producția de uscătoare rumeguș cu tambur rotativ și uscătoare rumeguș cu bandă.

Uscătoare rumeguș cu tambur rotativ

Uscătoarele cu tambur rotativ cu trei treceri “DD” au fost dezvoltate pentru a se potrivi cerințelor clienților noștri datorită fiabilității lor ridicate și a ușurinței de operare. Datorită prezenței unei suprafețe extinse de schimb termic, uscătoarele “DD” sunt recomandate în mod special pentru uscarea materialelor cu umiditate de intrare ridicată și cu granulometrie de la medie la mică precum rumegușul.

Rumegușul intră în contact direct cu aerul încălzit de arzător, iar umiditatea este eliminată datorită tehnologiei cu trei treceri care deplasează materialele prin tamburul rotativ. Arzătoarele, sistemele de încărcare și descărcare, elementele mecanice de rulare și de transmisie sunt dimensionate corespunzător pentru aplicații de utilizare intensă și funcționare continuă. Uscătoarele sunt automatizate în totalitate, sunt construite cu cele mai bune materiale și componente și folosesc tehnologie de uscare de ultimă generație.

Uscătoare rumeguș cu bandă

Uscătoarele cu bandă RP Engineering sunt uscătoare modulare, ușoare și fiabile pentru a utiliza energia termică la temperaturi scăzute și pentru a usca o gamă largă de materiale, cum ar fi rumeguș, așchii de lemn, scoarță, folosind apă caldă, abur, ulei termic sau alte tipuri de căldură reziduală de la client.

Materia primă este alimentată de la două benzi transportoare cu înălțime reglabilă cu șurub pentru a avea stratul perfect pentru uscare. Stratul de material se îndreaptă spre zona de uscare activă și este încălzit de aerul cald produs de schimbătoarele de aer și aspirat de ventilatorul principal. Un software foarte eficient reglează procesul, citind umiditatea finală a produsului uscat și gestionând procesul în modul de eficiență maximă: puteți alege prioritățile uscătorului, în special producția maximă, energia termică maximă utilizată, temperatura maximă de revenire, umiditatea de ieșire și altele.

Uscătorul este complet cu transportoare, buncăr de depozitare, rafinator umed, screener, pentru a completa cerința instalației de brichetare / peletizare sau a centralei.

Vrei detalii despre uscătoarele pentru rumeguș?

Întreabă unul dintre experții noști în utilaje pentru lemn!

Vrei detalii despre uscătoarele pentru rumeguș?

Întreabă experții noștri în utilaje pentru lemn!