La inceputul lunii septembrie 2022 echipa Wood Expert a fost prezenta la targul international de masini si instrumente pentru industria lemnului si a mobilei Drema in Polonia unde au participat peste 300 de expozanti din 15 tari.

In cadrul acestui targ desfasurat in Poznań, au fost prezentate tehnologii de ultima generatie din industria de prelucrare a lemnului si productie a mobilei cat si accesorii performante ce usureaza munca si procesul de productie a atelierelor si fabricilor de productie. Au participat la acest targ producatori de renume cu utilaje si tehnologii ce functioneaza in fabricile de pe tot mapamondul.  Anul acesta punctul forte al expozantilor au fost robotii industriali si solutiile integrate pentru trecerea la Industry 4.0. Pentru cei ce inca nu s-au convins de avantajele solutiilor tehnice smart puteti citi mai multe detalii aici despre trecerea la Industry 4.0.

Printre expozanti s-au aflat si partenerii nostri Giardina Group Italia pentru care suntem reprezentanti in exclusivitate in Romania ce au facut demonstratii live, direct pe materialul lemnos pentru cel mai performant robot de vopsire din gama lui existent pe piata si montat de expertii nostri in 3 locatii din Romania doar anul acesta.

Galerie foto targul international Drema – Poznań, Polonia

Vrei consultanta de specialitate?