Wood Expert si Casadei Busellato – consolidam un parteneriat de succes

Anul 2023 debuteaza cu succes pentru echipa Wood Expert Industry prin semnarea contractului de exclusivitate pe teritoriul Romaniei cu grupul italian Casadei Busellato, unul dintre producatorii de top prezenti pe piata de utilaje pentru prelucrarea lemnului dedicate micilor ateliere de productie PAL si MDF dar si fabricilor cu productie in serie ce reusesc sa produca chiar si zeci de garnituri de mobila pe schimb.

Casadei Busellato inseamna traditie in proiectarea si constructia de CNC-uri pentru lemn in 3 – 5 axe, masini de aplicat cant ABS, circulare cu masa mobila si incizor, masini de gaurit multiplu, combinate de tamplarie, fierastraie cu banda de peste 75 de ani. In tot acest timp cercetarea si inovatiile in tehnologia de prelucrare a lemnului dar si structura robusta a utilajelor au facut din Casadei Busellato unul dintre liderii domeniului la nivel european si chiar mondial.

De ce ar trebui sa alegi echipamentele Casadei Busellato pentru productia ta de mobila din PAL / MDF

Daca sunteti un producator de mobila din PAL sau MDF, stiti deja cat de important este sa aveti echipamente de calitate pentru a va asigura ca produsele dumneavoastra sunt de cea mai inalta calitate.

Calitatea utilajelor primeaza si trebuie sa fie un factor important de decizie

Echipamentele Casadei Busellato sunt cunoscute pentru calitatea lor superioara. Compania utilizeaza materiale de cea mai buna calitate, structura utilajelor fiind de tip heavy-duty si tehnologii de ultima generatie pentru a produce echipamente de prelucrare a lemnului precise si durabile. Investitia in echipamentele Casadei Busellato este pe termen lung care va pot ajuta sa produceti mobila de calitate superioara timp de multi ani fara interventii de service notabile si fara timp pierdut asteptand piese de schimb.

Compania Casadei Busellato este cunoscuta pentru inovatia sa tehnologica. Utilajele includ tehnologii de ultima generatie care va permit sa produceti mobila de calitate superioara intr-un mod mai eficient si mai precis.

Termenul de livrare scurt si montaj asigurat de o echipa de service specializata

Toti stim ca timpul de livrare al unui utilaj pentru prelucrarea lemnului de inalta calitate, certificat de toate standardele Europene in proiectare, constructie, siguranta si norme de mediu necesita o atentie sporita din partea producatorului.

Cu toate acestea, Casadei Busellato reuseste sa mentina toate aceste standarde inalte de calitate si sa livreze utilajele intr-un termen scurt, mentionat in contractul de achizitie.

Montajul si punerea in functiune este realizata de echipa de service Wood Expert, formata din tehnicieni specializati in fabricile de productie Casadei Busellato.

Orice informatie despre utilajele Casadei Busellato

Ce utilaje Casadei Busellato puteti gasi in portofoliu Wood Expert?

Deoarece dorim sa acoperim toata gama de utilaje pentru productia mobilei din PAL si MDF insa fara a face rabat de la calitate suntem pregatiti sa raspundem  chiar si celor mai exigente cerinte in cel mai scurt timp. De la o cerere de oferta pentru o serie de utilaje pana la proiectarea unui atelier complet sau unei fabrici de ultima generatie pentru productia de mobila PAL si MDF sunt doar cativa pasi simpli de urmat.

Wood Expert a realizat in decursul celor peste 15 ani de experienta zeci de proiecte si pus in functiune sute de utilaje pentru prelucrare PAL si MDF.

CNC-uri pentru lemn in 3 – 5 axe

Toate CNC-urile pentru lemn produse de Casadei Busellato sunt 100% configurate de echipa Wood Expert in functie de domeniul de prelucrare si necesitatile clientului.

CNC cu masa pentru nesting

Va putem oferi routere CNC cu masa plina – nesting in 3 axe (optimizare compuerizata avansata pe panourile ce urmeaza a fi prelucrate, frezari multiple, gauriri verticale sau din lateral, etc.) utilizate in special pentru fronturile MDF dar si alte elemente de mobilier.

CNC cu bare automate

Pentru procesarea lemnului masiv va putem configura CNC-uri cu bare in 4-5 axe pentru productia de rame de ferestre, usi, elemnte pentru scari, diferite componente pentru mobilier (picioare, sezuturi, ornamente, etc.).

CNC pentru gaurire si canelare

Procesul de gaurire si canelare a panourilor si fronturilor pentru mobilierul din PAL si MDF necesita precizie si rapiditate in special cand avem de produs un numar mare de element in serie. Solutia noastra, CNC-ul automat pentru gaurire si canelare va asigura un flux de productie optimizat cu programe presetate si 100% configurabile.

CNC lemn profesionale

CNC masa nesting

Model: JET MASTER RT

CNC lemn profesionale

CNC lemn 5 axe cu bare

Model: JET MASTER T

Circulare de taiat in pachet

Din necesitatea de a mari productia si precizia debitarilor pe panourile din PAL si MDF aducem in atentia clientilor nostri solutile de taiere in pachet de la Casadei Busellato. Cu multiple optiuni 100% configurabile si adaptate necesitatii fiecarui client in parte, modelele AXO 200 – 500 sunt alegerea perfecta ce imbina structura solida a unui utilaj robust cu fiabiliatea si costurile reduse de intretinere pentru rezultate impresionante si productivitate crescuta.

Circulare de formatizat in pachet

Circular de taiat in pachet – AXO 200

Model: AXO 200
Model: AXO 300

Masini de aplicat cant ABS

Aplicarea cantului ABS pe canturile panorilor din PAL necesita o atentie deosebita si o masina 100% profesionala, de preferat cu reglaje automate si toate grupurile necesare unui finisaj durabil si de inalta calitate. O masina de aplicat cant ABS este un echipament utilizat in orice atelier de productie si o eticheta a calitatii si profesionalismului. Wood Expert ofera toata gama de masini de aplicat cant ABS fie ca sunt manuale, automate sau cu aplicare pe curb.

Model: ALA 10 R
Model: FLEXA 17 S

Masini automate de aplicat cant

Masina de aplicat cant automata – FLEXA 47

Model: FLEXA 47

Circulare de formatizat cu masa mobila si incizor

Circularul de formatizat panouri din PAL si MDF este un utilaj indispensabil in prelucrarea lemnului. Circularele de la producatorul Casadei Busellato sunt extrem de robuste pentru taieri perfecte cu 0 vibratii in batiu, masa mobila solida ce gliseaza usor si multiple optiuni atat cu actionare manuala cat si automate cu reglaje de mare precizie prin PLC.

Fierastraie circulare | Prelucrare secundara

Fierastrau circular de formatizat cu masa mobila – SC 30

Circular cu masa mobila de formatizat PAL

Fierastrau circular de formatizat cu masa mobila – XENIA 30

Model: XENIA 30

Fierastraie circulare | Prelucrare secundara

Fierastrau circular de formatizat cu masa mobila – XENIA 70

Model: XENIA 70

Alte utilaje clasice si automate pentru ateliere de mobila

Aveti o necesitate in productia de mobilier din PAL sau MDF? Solutiile de utilaje clasice pentru prelucrarea lemnului oferite de producatorul Casadei Busellato cuprind toata gama de utilaje.

Indiferent de necesitatile afacerii dvs. sau nivelul de productivitate avem solutia optima: masini de gaurit multiplu, combinate de tamplarie, masini de rindeluit, masini de slefuit cu banda si fierastraie cu banda.

Utilaje Tamplarie - Masini clasice

Masina de gaurit multiplu

Model: FM 21

Masini combinate tamplarie

Combinata de tamplarie

Model: PFS 30 / PFS 41

Utilaje Tamplarie - Masini clasice

Fierastrau cu banda – AURA

Model: AURA

Orice informatie despre utilajele Casadei Busellato