Productia ramelor de ferestre si usi din lemn stratificat este un proces complex ce necesita o serie de operatiuni precum multiple debitare si frezari, imbinari, rindeluiri, degrosari, etc. si cel mai important tamplari cu experienta in lemn stratificat pentru a ajunge la rezultatul final. Cu toate aceste procesul de productie este unul laborios si productivitatea va fi una scazuta.

Solutia este achizitionarea unui CNC unghiular dedicat productiei de rame pentru ferestre si usi din lemn stratificat ce elimina necesitatea achizitionarii de utilaje multiple si cel mai important a personalului cu experienta care lipseste cu desavarsire in ultima perioada de pe piata muncii. In alte cuvinte CNC-ul unghiular Saomad Titanium este compus din 2 module, grupul de cepuire si grupul de profilare longitudinala. Programele sunt incarcate in memoria CNC-ului iar comenzile sunt efectuate exclusiv prin PLC cu touchscreen, iar rolul operatorului se reduce la a pozitiona elemnentele din lemn stratificat si de a supraveghea procesul de productie.

Detalii tehnice CNC unghiular – Saomad Titanium

  • Masina este complet inchisa, cu protectii frontale tip rulou, ce ajuta la reducerea zgomotului in timpul functionarii dar si la siguranta CNC-ului
  • este posibila prelucrarea a 2 piese simultan
  • Sistemul de interpolare a axelor permite realizarea de cepuri inclinate la +/- 60° si mentinerea piesei individuale pozitionate constant perpendicular pe masina.
  • Profilarea folosind toate cele 3 axe simultan
  • Lungime maxima piesa: 2800mm / latime maxima : 200 mm / inaltime maxima: 120 mm
CNC unghiular pentru rame ferestre si usi lemn stratificat - Saomad Italia - montaj Wood Expert in judetul Bacau