fbpx

CNC pentru productie glulam – UNITEAM RC

Uniteam RC, un CNC compact si performant, care asigura viteza si precizie optima. Componentele de varf, structura rigida si unitatile de lucru de mare viteza.

Vrei sa discuti telefonic cu unul dintre consultantii nostri?

Afla mai multe detalii despre acest echipament

021.330.03.43 / 0732.672.147

Descriere

CNC pentru productie glulam – UNITEAM RC

Uniteam RC, un CNC compact si performant, care asigura viteza si precizie optima. Componentele de varf, structura rigida si unitatile de lucru de mare viteza fac din Uniteam RC masina cu cele mai bune rezultate din categoria sa, pentru o precizie imbatabila de fiecare data.

Uniteam RC funcționeaza la viteze foarte mari, garantand o eficienta excelenta a productiei cu niveluri de calitate si precizie mult peste standardele pietei.

Zona de incarcare este formata din suporturi care actioneaza ca tampoane pentru piesele de prelucrat.

Structura include o grinda de oțel sudata pe o baza metalica solida. Grinda superioara are o sectiune transversala larga si a fost creata folosind sectiuni combinate concepute pentru a garanta o rezistenta foarte mare.

Sistemul de prindere ridica grinda din zona de incarcare si o transporta in zona centrala de prelucrare. Uniteam RC poate lucra cele 6 fețe ale grinzii fara a misca piesa si fara a pierde referintele, asigurand o precizie perfecta.

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!
Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.