fbpx

CNC Industrial pentru productie grinzi stratificate si curbe – UNITEAM UT

Vrei sa discuti telefonic cu unul dintre consultantii nostri?

Afla mai multe detalii despre acest echipament

021.330.03.43 / 0732.672.147

Descriere

CNC Industrial pentru productie grinzi stratificate si curbe – UNITEAM UT

Uniteam UT este un CNC rapid si performant care poate fi utilizat pentru prelucrarea grinzilor foarte mari sau a elementelor cu forme mai complexe.

Uniteam UT poate fi configurat in functie de necesitatile de producție cu diferite tipuri de motoare cu putere de pana la 22 kW, garantand o viteza ridicata de executie. Masa de lucru, unica pe piata, va permite sa prindeti piese de diferite dimensiuni, de la piese foarte mici la panouri mai mari de până la 24 de metri lungime, precum si panouri X-Lam. Structura masinii garanteaza o precizie maxima a prelucrarii. Configurabilitate ridicata, unitati de operare ce pot susține chiar si piese foarte grele, o suprafață mare de lucru capabila sa blocheze piese de diferite dimensiuni si operatii de prelucrare efectuate la cele mai inalte standarde. Aceasta este tehnologia Uniteam UT.

Uniteam UT a fost conceput pentru efectuarea operatiilor de prelucrare pe panouri X-Lam (CLT) sau pe piese foarte lungi sau piese cu forme mai complexe.

Specificatii tehnice:

CAMP DE LUCRU X Y Z
Min/max 500/18000 mm 50-600/1000 mm 50/600 mm
DIMENSIUNI DE PRELUCRARE X Y Z
Uniteam UT 33200-37200-41200 mm 7420 mm 4600 mm

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!
Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.