CNC productie glulam

CNC productie glulam, compact si performant, care asigura viteza si precizie optima. Componentele de varf, structura rigida si unitatile de lucru de mare viteza.

Vezi brosura

Noile cataloage 2021 de la Wood Expert

Decopera o gama larga de echipamente pentru prelucrarea lemnului

CNC productie glulam – UNITEAM RC

CNC glulam compact si performant, care asigura viteza si precizie optima. Componentele de varf, structura rigida si unitatile de lucru de mare viteza fac din Uniteam RC de la producatorul Biesse, CNC-ul cu cele mai bune rezultate din categoria sa, pentru o precizie imbatabila de fiecare data.

Acest CNC glulam funcționeaza la viteze foarte mari, garantand o eficienta excelenta a productiei cu niveluri de calitate si precizie mult peste standardele pietei.

CNC glulam - Uniteam RC Biesse-min

CNC-ul poate fi echipat cu două unitati de lucru. Unitatea principala de lucru este cea de taiere cu panza circulara, cu un diametru de 650 mm și 5 axe controlate pentru a asigura taieri rapide și precise. Cea secundara este echipata cu 3 unitati de frezare si magazie cu scule pozitionate la 120 grade pentru o libertate mai mare de prelucrare. Optional exista posibilitatea de a echipa router-ul CNC cu unitati aditionale pentru frezare si alezare in functie de necesitati si operatiunile efectate.

Componentele folosite de producatorul Biesse in productia de CNC-uri sunt ce cea mai inalta performanta. Acestea sunt proiectate de HSD, lider mondial in acest sector.

Cum functioneaza acest CNC glulam

Zona de incarcare este formata din suporturi care actioneaza ca tampoane pentru piesele de prelucrat.

Structura include o grinda de oțel sudata pe o baza metalica solida. Grinda superioara are o sectiune transversala larga si a fost creata folosind sectiuni combinate concepute pentru a garanta o rezistenta foarte mare.

Sistemul de prindere ridica grinda din zona de incarcare si o transporta in zona centrala de prelucrare. Uniteam RC poate lucra cele 6 fețe ale grinzii fara a misca piesa si fara a pierde referintele, asigurand o precizie perfecta.

Operatiunuile de frezare, taiere, gaurire sunt realizate in flux continuu in functie de programele incarcate in interfata software a CNC-ului fara sa fie nevoie de interventia unui operator.

O bara LED cu 5 culori indica starea CNC-ului in timp real si permite operatorului sa verifice cu foarte mare usurinta starea de productie dar si posibilele erori.

CNC productie glulam - Uniteam RC Biesse-min

Software programare CNC glulam

Software-ul este simplu, foarte usor de utilizat si ofera informatii clare si precise pentru crearea listelor de lucru. Acest lucru faciliteaza programarea, chiar si pentru operatorii mai puțin experimentati. Elementele si proiectele pot fi importate direct din fisiere in format BTL. Este posibilia previzualizarea 3D a elementelor ce urmeaza a fi prelucrate dar si crearea unei liste de operatiuni de prelucrare în functie de grinzile de lemn disponibile în magazie.

Sistemul este conectat in permanenta la retea pentru a supraveghea de la distanta productia dar si pentru a obtine asistenta tehnica in caz de urgenta.


Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CNC productie glulam”

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!
Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.