CNC in 3 – 5 axe cu cap robotic – BIMA GX

 • Un singur CNC pentru întregul spectru de operațiuni de prelucrare a lemnului într-un mediu industrial: dimensionare, frezare, gaurire, aplicare cant cu adeziv sau laser.
Vezi brosura

Cere oferta pe email

Suna-ti reprezentantul

Producator: IMA SCHELLING GROUP

CNC in 3 – 5 axe cu cap robotic – BIMA GX

 • Un singur CNC pentru întregul spectru de operațiuni de prelucrare a lemnului într-un mediu industrial: dimensionare, frezare, gaurire, aplicare cant cu adeziv sau laser.
Vezi brosura

Cere oferta pe email

Suna-ti reprezentantul

Producator: IMA SCHELLING GROUP

Cataloage utilaje - 2022

Descopera o gama diversa de echipamente industriale pentru prelucrarea lemnului primara si secundara

Femeia antreprenor 2022

Afla toate detaliile necesare de aprobare. Descarca oferta personalizata si depune dosarul

CNC in 3-5 axe cu cap robotic – BIMA GX50/60 E / R

Acest centru de prelucrare permite lucrul dincolo de limitele operațiunilor unui CNC convențional: În afară de dimensionare, frezare și găurire, acest centru de prelucrare efectuează operații de aplicare a cantului utilizând adeziv sau tehnica de aplicare a cantului cu laser. Rezultatul: prelucrarea completă a lemnului pe un singur utilaj, chiar și cu un cant uniform!

Capul robotic al centrului de prelucrare poate freza orice formă cu precizie maximă. BIMA Gx50/60 stabilește noi standarde în prelucrarea lemnului cu un CNC cu portal ( cale dubla de rulare tip pod rulant)! Operațiunile de prelucrare la 360 ° sunt standard cu capul robotic!

 

Pe acest CNC in 3 – 5 axe gama de operațiuni de prelucrare a lemnului nu se va încheia după pașii obișnuiți: centrul de prelucrare poate, de asemenea, poate să aplice cantul folosind tehnica laser sau metoda convențională. Aceasta înseamnă că un singur centru de prelucrare poate fi utilizat pentru întregul spectru de operațiuni de prelucrare a lemnului într-un mediu industrial.

CNC-ul funcționeaza cu o acționare portantă care permite o precizie foarte mare și simultan crește forța de acționare aplicată portalului în procesul de prelucrare a lemnului. Proiectarea sistemului de acționare permite ca acesta să fie acționat de două motoare care acționează independent unul de celălalt și sunt sincronizate numai prin software. Un CNC pentru prelucrarea lemnului cu cap robotic și tehnologie de aplicare a cantului cu laser: aproape maximul la care vă puteți aștepta de la o astfel de mașină! Vă rugăm să rețineți: capul robotic și unitatea de aplicare a cantului sunt caracteristici opționale.

ECHIPAMENT CNC STANDARD

 • Masina cu design robust, in pod rulant pentru cerințe extrem de stricte în ceea ce privește calitatea prelucrării și frezării;
 • Unitate de aplicare a cantului cu laser IMA (brevet IMA), piese de orice formă, fara imbinari vizibile, pentru cele mai exigente cerințe – consumul de energie este redus cu peste 20%
 • Concept individual de schimbare a sculelor personalizat (poate fi adaptat parțial). SeInstrumentul și seturile de unități ideale pentru orice aplicație; timpi minimi de schimbare a sculei datorită magaziei automate de schimbare a sculelor cu 18 posturi (echipament opțional) care se deplasează cu ansamblul capului în direcția Y
 • Axe Z independente – fără timpi de schimbare, timpi de prelucrare optimizați
 • Concept inovator de extracție pulberi din mașină, cu economii uriașe în volumul de extracție de până la 35% (opțional)
 • Foarte puțin spațiu necesar în ceea ce privește înălțimea tavanului

ECHIPAMENT CNC OPTIONAL

 • Ajutor pentru configurarea LED
 • Masa de configurare NC: Dyna-Point; masă caneluri
 • Magazie cu 2 sau 4 bobine pe electromandrina plus magazie staționara de până la 12 bobine de cant suplimentare
 • Diferite dispozitive de prindere
 • Transportor de cipsuri
 • Conexiune cod de bare
 • Diverse opțiuni software
 • Serviciu de bază la distanță sau VPN

Review-uri

Nu există review-uri.

Adaugă review acum pentru „CNC in 3 – 5 axe cu cap robotic – BIMA GX”

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Vrei mai multe detalii despre acest echipament?

Intreaba expertii nostri in domeniu!

Folosim cookie-uri pentru a asigura functionarea corecta a site-ului. Continuand sa utilizati site-ul sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.