Suntem reprezentant Sceat Beta Italia in exclusivitate in Romania si ne mandrim cu asta. Luna aceasta inginerii nostri de service au montat in judetul Bacau un nou cazan apa supraincalzita la 150 grade, putere 4.5 Giga avand in vedere ca luna trecuta au pus in functiune un cazan similar in judetul Arges.

Cu peste 100 de cazane industriale de la producatorul Sceat Italia puse in functiune in toata tara, putem spune cu certitudine ca solutiile noastre s-au dovetit a fi fiabile in timp iar majoritatea cazanelor industriale puse in functiune de Wood Expert nu au necesitat interventii de service pe parcurul celor 15 + ani de activitate in domeniul utilajelor pentru prelucrarea lemnului.

Fie ca vorbim despre cazane industriale ce produc apa calda sau apa supraincalzita conectate la linii de uscare cherestea sau vorbim despre cazanele ce produc abur pentru aburitoarele de lemn calitatea componentelor de fabricatie cat si sistemul de racleti din interiorul arzatorului ce permite o ardere completa a oricarui tip de biomasa au stat la baza unor parteneriate de succes ce au consolidat si crescut afaceri din industria de prelucrare a lemnului in Romania.

Caracteristici principale cazan apa supraincalzita:

  • Putere maxima 4.5 – 5 Giga
  • Sistem automat de alimentare a cazanului
  • Extractie fortata a fumului si multiciclon pentru epurarea particulelor solide
  • Reduce temperatura gazelor la 180 grade celsius
  • Prevazut cu vatra posterioara pentru incarcare manuala

Galerie foto cazan apa supraincalzita