Producătorul Baschild este numărul 1 în Italia în piața de camere de uscare pentru grinzi având peste 30 de ani de experiență și peste 1 milion de instalații de uscare vândute în toată lumea.

Structura camerelor de uscare este în totalitate din aluminiu, rezistentă la intemperii și mediu acidic coroziv. Pereții și acoperișul sunt complet asamblați, din casete de duraluminiu cu grosime de 1.5 mm, tratat în electroliză, cu izolație din vată minerală de 100 mm grosime și densitate 40 kg/m3, fixați cu șuruburi din oțel inoxidabil și sigilați cu silicon la temperaturi ridicate.

Sistemul de încălzire este compus din schimbătoare fluid / aer și colectoare din oțel inox de înaltă rezistență. Toate sudurile conductelor sunt efectuate pe CNC-uri.

Sistemul reversibil de ventilație este alcătuit din ventilatoare axiale, produse special pentru sucătoarele de grinzi Baschild de către DLK Germania. Acest sistem generează un volum de aer de 33.000 m3 / oră la o presiune statică de 200 Pa.

Sistemul de umidificare cu presiune este un circuit care pulverizează apă rece în interiorul camerei, folosind apă la o presiune de 3 bari.

Sistemul de control al camerelor de uscare pentru grinzi, model Baschild Zoom este format din snezori la interiorul și exteriorul camerei, un panou electric și un PLC pentru fiecare cameră în parte, coordonate de un server industrial Advantech cu touchscreen 15 inch.

Vrei detalii despre camere de uscare pentru grinzi?

Întreabă unul dintre experții noști în utilaje pentru lemn!

Vrei detalii despre camere de uscare pentru grinzi?

Întreabă experții noștri în utilaje pentru lemn!