Pentru cei ce nu au aflat deja, Bife Sim este cel mai mare târg de mobilier, utilaje pentru lemn și accesorii organizat în România la Romexpo. Anul acesta echipa Wood Expert a fost prezentă cu un stand generos la interiorul pavilionului expozițional și pe platforma exterioară de la intrarea acestuia. Timp de 4 zile am oferit informații despre utilajele, tehnologii noi și idei inovatoare cât și soluții concrete către tranziția la Industry 4.0 alături de reprezentanții producătorilor noștri.

YouTube player

Am prezentat în detaliu robotul de vopsire Dualtech 420, cu 2 brațe independente de pulverizare, de la producătorul italian Giardina Group și mașina de șlefuit și calibrat, tehnologie de top cu tampoane electromagnetice ce urmăresc presiuni separate, produsă de Heesemann Germania.

Promoția lunii la robotul de vopsire

Vezi toate detaliile și descarcă oferta de preț promoțională!

Promoția lunii la robotul de vopsire Dualtech 420

Vezi toate detaliile și descarcă oferta de preț promoțională!

Completăm standul cu CNC-ul în 5 axe cu bare și cupe vacuum un element esențial în tâmplăria termopan, arcade din lemn, mână curentă pentru scări și piese de mobilier din lemn masiv de la producătorul italian Casadei Busselato, pe care îl reprezentăm în exclusivitate de la începutul acestui an.

Showroom virtual utilaje mobilă

În 2023 am concretizat și parteneriatul de exclusivitate cu Wravor în România, unul dintre principalii producători de instalații orizontale pentru debitarea buștenilor în Europa. Cu această ocazie am prezentat, pe platforma expozițională din fața pavilionului B2, modelul Wravor WRC 1250 dedicat afacerilor medii din industria de debitare a buștenilor. Acesta garantează o productivitate de peste 25 m2 pe schimb în varianta standard însă poate ajunge ușor la 55 mîn 8 ore de lucru cu ajustarile tehnologice adecvate. Am efectuat împreună cu cei prezenți teste live de productivitate în care am explicat, de ce instalațiile produse de Wravor sunt probabil cele mai performante de pe piața europeană în acest moment oferind un raport calitate-preț excelent!

Indiferent de nevoile afacerii tale, avem o gamă diversificată de utilaje performante pentru prelucrarea lemnului, de la debitarea buștenilor până la semifabricate și produse finite din lemn.

Vrei detalii despre utilajele prezente le bifesim2023?

Întreabă unul dintre experții noști în utilaje pentru lemn!

Vrei detalii despre utilajele prezente le bifesim2023?

Întreabă experții noștri în utilaje pentru lemn!