0oferte

Nu aveti nici o oferta in cos

0oferte

Nu aveti nici o oferta in cos

Linii pentru productie peleti

Instalatii independente ,precum si linii complete pentru productia de peleti din lemn

Peletii sunt resturi lemnoase, deshidratate si puternic comprimate, utilizate drept combustibil pentru incalzirea locuintelor, a pensiunilor turistice sau in mici fabrici sau ateliere care au nevoie de energie termica. 
Peletii din lemn au o putere calorica mare si sunt vazuti ca o alternativa ieftina la sistemele bazate pe consumul de electricitate, lemn, carbune sau gaz natural.  
Avantajul utilizarii peletilor il constituie autonomia (nu ai nevoie de o infrastructura tehnica prea vasta si pot fi utilizati in zone izolate), transportul ieftin si sigur (spre deosebire de cazul combustibililor fosili). 

 Producerea de peleti presupune parcurgerea a o serie de pasi necesari pregatirii materiei prime pentru moara care produce peletii si, mai apoi, productia acestora. Acesti pasi sunt: tocarea si macinarea bucatilor din lemn, uscarea rumegusului, stocarea, rafinarea materiei prime,transportul pneumatic, incarcarea in masina de peleti, producerea propriu-zisa a acestora, racirea peletilor si impachetarea in saci de diverse dimensiuni.
WOOD EXPERT,comercializeaza masini de peletizat,precum si linii total automatizate ,pentru productia de peleti cu capacitati cuprinse intre 60 kg/h si 15 t/h,fiind reprezentanta unor societati de prestigiu pe plan international

Product was successfully added to your shopping cart.

Linii pentru productie peleti

Seteaza descrescator

8 Articol(e)

Seteaza descrescator

8 Articol(e)