Product was successfully added to your shopping cart.

Instalatii independente ,precum si linii complete pentru productia de bricheti din lemn

In ultimii ani, energia alternativa a cucerit din ce in ce mai mult segmente de piata consacrate energiei conventionale, combustibililor lichizi si solizi epuizabili si poluanti. Ani la rand, s-a pus accentul pe energiile eoliana si solara, neglijandu-se insa o alta sursa de energie esentiala si accesibila, si anume biomasa, cea mai abundenta de pe planeta
Biomasa include absolut toata materia organica produsa prin procesele metabolice ale organismelor vii. Prin deshidratarea acestei resurse, se obtin peletii si brichetii, o forma de combustibili solizi, nepoluanti, cu un randament net superior in arderea materiei lemnoase.
Brichetii din sunt combustibili solizi, cu un continut relativ scazut de umiditate, obtinuti din rumegus, aschii de lemn, scoarta de copac, frunze uscate si paie. Din punct de vedere al provenientei materiei prime, brichetii se impart in doua mari categorii: bricheti proveniti din biomasa lemnoasa (rumegus, aschii de lemn, scoarta de copac, crengi); bricheti proveniti din deseuri agrare (paie, coceni, coji de floarea soarelui, frunze, litiera forestiera).

WOOD EXPERT, comercializeaza masini pentru brichetat hidraulice sau mecanice,precum si linii total automatizate ,pentru productia de bricheti cu capacitati cuprinse intre 100 kg/h si 3t/h, fiind reprezentanta unor societati de prestigiu pe plan international.