Product was successfully added to your shopping cart.

Linie de debitat busteni cu panza panglica orizontala

Vizualizare de ansamblu rapida

Linie de debitat busteni cu panza panglica orizontala CTR 800 H

Disponibilitate: In stoc

Video


Detalii

Ferastrau panglica cu diametrul maxim de taiere de 750 mm, potrivit pentru a taia majoritatea bustenilor, deoarece sinele robuste si late precum si viteza mare de deplasare permit o taiere neteda si usoara. Acest lucru creste eficienta masinii, putand fi operata doar de o singura persoana.
Masina este echipata in standard cu sistem de prindere si rasucire, incarcator bustean cu ajustare pe inaltime.
Sistemul de prindere rotativ permite trecerea usoara a busteanului catre incarcator, ajuta la rasucirea busteanului si actioneaza asupra sistemului de prindere pentru piesele de dimensiuni mici.
Sistemele de prindere sunt centrate in mod automat in functie de sectiunea transversala sau pot fi fixate in pozitia dorita. Toate aceste dispozitive de prindere sunt controlate de o singura bara de control. Ajustarea pe inaltime incarcatorului pentru bustean permite oprirea busteanului in timpul pozitionarii acestuia pe sina, rotindu-l.
Toate sistemele de incarcare sunt operate dintr-o singura bara de control, ce ajuta pastrarea acestora la aceeasi inaltime. Operarea usoara si rapida are loc cu ajutorul panoului central de control cu display, ce afiseaza viteza de taiere.