Product was successfully added to your shopping cart.

Linie de debitat busteni cu panza panglica orizontala

Vizualizare de ansamblu rapida

Linie de debitat busteni cu panza panglica orizontala, model CTR710

Disponibilitate: In stoc


Detalii

Alimentare - motorizata
Reglarea inaltimii bratului - motorizata
Panoul de control - pe punte mobila
Manipularea busteanului - manuala
Mai mic, dar cu adevărat profesionist din toate punctele de vedere. Viteza de deplasare a masinii este vizualizata pe afisajul digital. La acest tip de masina, panoul de control este plasat pe o punte mobilă a bratului. Datorită acestui fapt, operatorul are acces la piesa de prelucrat atunci când se taie.
Alimentarea este actionată de un motor electric cu cutie de viteze controlată de un convertizor de frecventa. Puteti schimba viteza de deplasare prin simpla rotire a potentiometrului de pe panoul de comanda. Pozitiile finale sunt asigurate impotriva impactului prin decelerare automata si oprire. Panoul de comandă este amplasat pe o punte mobilă. Datorită acestui fapt, operatorul are acces la piesa de prelucrat atunci cand se efectueaza taierea.
Bratul masiv este sustinut de tije reglabile din crom dur (pentru deplasarea sus/ jos), care ii asigura o precizie maxima si o durată de funcționare practic nelimitată, dacă utilajul este lubrifiat în mod regulat. Miscarea verticala a bratului este asigurata de o transmisie sincron cu lant dublu, alimentată de un motor electric cu cutie de viteze. Mișcarea controlată de la panoul central are două viteze - alimentare rapida si alimentare lenta pentru o miscare precisa în pozitia dorita.

Acest sistem poate fi echipat suplimentar cu un sistem electronic de masurare, care se deplaseaza automat in pozitia specificata.
Bratul este echipat cu roti de rulare din fonta de inalta calitate, cu echilibrare impotriva vibratiilor.