0oferte

Nu aveti nici o oferta in cos

0oferte

Nu aveti nici o oferta in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Instalatie orizontala de debitat cherestea CTR 800 H - 26.800 EURO

Disponibilitate: In stoc

0,00 RON

* Campuri Obligatorii

0,00 RON

Detalii

INFORMATII TEHNICE:

Diametru max. bustean                                                       830 mm

Deschidere max. ghidaje panza                                          750 mm

Inaltime min. panza de la support                                       650 mm

Inaltime min. bustean                                                          30 mm

Adancime max. de taiare                                                     450 mm

Lungime max. bustean                                                        7,5 m        

Lungime sina                                                                        6   m

Lungime min. bustean                                                         1,2 m

Putere motor panza                                                              11  kW

Motor orizontal de avans                                                     1,5 kW

Motor vertical de avans                                                       0,55 kW

Motor hidraulic                                                                   5,5 kW

Dimensiuni panza                                                                4920 x 35 ÷ 40 x 0,9 ÷ 1,1 mm

 

 

DESCRIERE:

Alimentare – motorizata

Reglare inaltime brat – motorizata

Panou de control – stationar

Manipulare bustean– hidraulic

 

     Versiune inovativa a fierastraului CTR 800 care exista pe piata de 15 ani.

Secretul consta in marirea diametrului volantei de la 500 mm la 600 mm. Acest lucru permite folosirea panzelor cu grosimea de 1,3 mm fata de cele cu grosimea intre 0.9 – 1,1 mm. Folosirea acestor panze cu grosimea de 1.3 mm este cea mai noua tendinta la fierastraiele cu panze inguste. Riscul ruperii panzei in timpul taierii la viteze mari este redus substantial, iar acuratatea de taiare si productivitatea cresc considerabil.

În afara de noul design al masinii, există multe ajustări tehnologice care îmbunătățesc confortul utilizatorului, precum și calitatea și durabilitatea mașinii.

Designul bratului (acum cu 40 kg mai greu) si axele cromate glisante au fost ranforsate. Datorita greutatii mai mari, motorul este acum echipat cu o frana, care mareste semnificativ precizia opririi la punctul dorit si contribuie la durata de viata întregului sistem de ridicare.

Viteza de culisare la CTR 800 H este mai mare ceea ce inseamnă ca acum puteti utiliza ca accesorii hidraulice dispozitivul de reglare a reductorului cu un cilindru rotativ si cu un cilindru motorizat. Pentru a mari productivitatea masinii, acum puteti instala si rampa alimentare busteni si  transportorul cu banda evacuare XRB 800. Transportorul cu bandă permite conectarea mașinii la o linie completă pentru procesarea buștenilor XR.

Fierastraul are un diametru maxim de taiere de 83 cm, fiind potrivit pentru majoritatea speciilor de cherestea. Constructia sa este inspirata din popularul model CTR 800 S, care este bazata pe un cadru culisant inaltat cu accesorii hidraulice complete. Accesoriile hidraulice manipulează cu usurinta piesa de lucru, sporesc semnificativ productivitatea masinii si economisesc costurile fortei de munca.

Versiunea standard este echipata cu urmatoarele accesorii:

• Sisteme prindere bustean – 4 buc

• Suporturi retractabile – 5 buc.

• Suport retractabil pentru rasucirea busteanului – 3 buc.

Datorita designului modular unic al seriei CTR, masina este dotata cu mai multe puncte de montare pentru echipamentul hidraulic, acest lucru permite montarea acestora in functie de lungimea totala de taiere si tipul lemnului prelucrat. O cale de rulare lata si masiva a bratului fierastraului precum si sectiunile cu ghidaje din otel pe ambele parti asigura o functionare neperturbata a taierii chiar si la viteze mari de lucru.

Proiectarea profesionala a tuturor unitatilor tehnice principale, cum ar fi rotile cu sistemul de rulmenti, constructia fierastraului, sistemul de alimentare etc. asigura o durata de viata si o precizie maxima chiar si în cele mai dificile conditii de functionare. Viteza de deplasare este afisata pe afisajul digital. Panoul central de comanda este stationar si este amplasat pe sectiunea principala de rulare.

Acest lucru permite un control cat mai convenabil al mașinii dintr-un singur loc, cu accesorii hidraulice complete.

Alimentarea este actionata de un motor electric cu cutie de viteze si convertizor de frecventa. Puteti schimba viteza de deplasare prin simpla rotire a potentiometrului de pe panoul de comandă. Opririle finale asigura decelerarea automata si oprirea în pozitiile finale.

Bratul masiv contine tije reglabile din crom dur (pentru deplasarea în sus și în jos), care asigură o precizie absoluta a miscarii si o durată de practic viata nelimitată, daca utilajul este lubrifiat în mod regulat. Miscarea verticala a bratului este asigurata de o transmisie sincron cu lant dublu, alimentat de un motor electric cu cutie de viteze. Miscarea controlata de la panoul central are doua viteze - alimentarea rapida si alimentarea lenta pentru o miscare precisa in pozitia dorita. Acest sistem poate fi dotat cu accesoriu pentru contorizare electronica care se deplasează automat în pozitia specificata.

Bratul este prevazut cu roti dintate din fontă de inalta calitate, echilibrate impotriva vibratiilor. Roata are o canelura de-a lungul circumferintei sale care creeaza o suprafata optima de contact intre roata si lama de ferastrau.

Volanta panzei este alimentată printr-o banda conectata la un motor electric special, echilibrat impotriva vibratiilor. Sistemul de tensionare se deplaseaza de-a lungul unui ghidaj solid din fonta, cu bara presoare reglabila, care permite o ajustare extrem de precisa.

Panza este sprijinita in procesul de taiare de ghidaje solide. Acest sistem poate fi reglat in orice directie si asigura o pozitionare optima.

Pentru a asigura precizie in timpul taierii, rola de ghidare de pe partea operatorului se deplasează cat mai aproape de piesa de lucru. Sistemul cu rulmenti este simplu de operat.

Sistemele de racire si lubrifiere a benzii cu iesiri reglabile asigura ca fierastraul functioneaza la parametrii optimi.

Masinile sunt proiectate intr-o executie modulara, care permite inlocuirea sau reglarea usoara a tuturor componentelor tehnice principale si a partilor individuale ale acestora. În perspectiva, pe termen lung, se reduc costurile si timpul de întretinere si, prin urmare, se reduc si perioadele de intrerupere a productiei.

Accesorii - exista o gama larga de accesorii; ele simplifica si accelereaza functionarea masinii si influenteaza productia acesteia. Sistemul nostru modular original permite instalarea suplimentara a echipamentului necesar in orice moment, deoarece toate versiunile standard ale masinilor includ toate punctele de instalare, inclusiv gaurile si firele.

 

GALERIE FOTO:

 

ACCESSORII INCLUSE:

 

Extindere cale rulare cu inca 3 m (Taiere totala la 7500 mm)

Extindre 3 metri – in standard contine: + 2 opritori bustean

Extensia este echipata cu zone pentru instalarea echipamentului hidraulic

Motor principal de 11 kW

O putere mai mare inseamna o taiere mai rapida.

 

LG 100

Este folosit pentru o setare rapida si precisa a grosimii dorite. Miscarea bratului sus/jos este afisata cu o precizie de 0,1 mm pe un ecran color

Soft starter

Sistem electronic pentru pornirea usoara a motorului principal.

Impiedica suprasolicitarea retelei reducand tensiunea mecanica a intregii masini. Pentru motor de 11 kw.

 

Pre-taietor

Circular pre-taietor conceput pentru a îndepărta reziduurile in punctele în care lama taie busteanul. Lama va avea o durata mai lunga de viata iar productivitatea masinii va creste.

 

Tensionare hidraulica a panzei

Sistemul este comandat de o pompa hidraulica de mana cu indicatori de tensiune.

 

Ampermetru

Scala ampermetrului arata sarcina motorului panzei in timpul taierii. Este proiectat pentru a simplifica selectarea vitezei de alimentare. Schimbarea la timp a panzei de ferastrau crește durata de viata si imbunatateste calitatea taierii.

 

Ghidaj electric

Reglarea ghidajului panzei in functie de diametrul busteanului este controlat electric din panoul de comanda.

 

Ghidaj din metal

Este pozitionat pe sina mobila inainte de taiere. Acesta imbunatateste semnificativ stabilitatea fierastraului  precum si productivitatea si acuratetea. Poate fi instalat pe sina controlata electric.

 

Sistem de racire pe ambele parti ale panzei

Sistemul de racire este alcatuit dintr-o pompă de presiune, supapa electromagnetica de comanda a debitului si jet cu două cai care pulverizează banda atat in partea inferioara cat si pe cea superioara. Sistemul ajuta la mentinerea unei functionari stabile a fierastraului.

 

Versiunea ARCTIC

Versiune adaptata pentru lucrul la temperaturi extrem de scazute, ajungand pana -40 ° C. Tabloul de comanda al mașinii, panoul de control si sistemele digitale (LG 100, LG Automat) sunt echipate cu dispozitive de incalzire. Incalzirea este controlata prin termostat. Este folosit lubrifiant rezistent la inghet. Fierastraiele CTR 800 H, 950 H, 1000 H si 1300 H folosesc ulei hidraulic rezistent la inghet.

 

ACCESORII LA CERERE (neincluse in oferta sus mentionata):

Extindere Cale de rulare –+ 3 m

3 metri – in standard contine: 2 opritori bustean

Extensia este echipata cu zone pentru instalarea echipamentului hIdraulic

 

LG automat

Sistem digital pentru masurarea automata si rapida a grosimii de taiere. Dupa specificarea setarilor de baza (inaltime de la zona de incarcare si taiere) precum si a valorilor dorite (grosimea taiata), bratul se va deplasa automat in pozitia ceruta. Acest lucru previne eroarea umana care poate aparea in timpul setarilor manuale. Sistemul economiseste timp si imbunatateste productia.

Sistem incarcare bustean

Compus in versiunea standard din 2 brate hidraulice, cu comanda separate, folosite pentru incarcarea busteanului. In functie de nevoile si solicitarea dumneavoastra pot fi adaugate brate de incarcare.

 

Brat rasucire bustean

Brat cu lant pentru rasucirea busteanului.