0oferte

Nu aveti nici o oferta in cos

0oferte

Nu aveti nici o oferta in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Instalatie orizontala de debitat cherestea CTR 710 - 15.360 EUR

Disponibilitate: In stoc

0,00 RON
0,00 RON

Detalii

Diametru max. bustean                                                       710 mm

Deschidere max. ghidaje panza                                          660 mm

Ridicare max. panza                                                           630 mm

Inaltime min. bustean                                                          30 mm

Adancime max. de taiare                                                     450 mm

Lungime max. bustean                                                        2,1 m

Lungime min. bustean                                                         1 m

Putere motor panza                                                              7,5   kW

Motor orizontal de avans                                                    0,37 kW

Motor vertical de avans                                                       0,55 kW

Dimensiuni panza                                                               4140 x 35 ÷ 40 x 0,9 ÷ 1,1 mm

 

 

DESCRIERE:

Alimentare – motorizata

Reglare inaltime brat – motorizata

Panou de control – mobil

Manipulare bustean– manuala

 

Principale componente tehnice, cum ar fi volantele, motorul, sistemele de alimentare, etc. Sunt identice cu cele ale seriei CTR800 sau CTR 950 H si CTR 1000 H/40.

Viteza de avanseste reglabila continuu iar reglarea pe inaltime a bratului fierastraului este motorizata.  Viteza de avans este afisata pe ecranul digital. Panoul de comanda este amplasat pe o punte mobila pe bratul fierastraului. Datorita acestui fapt, operatorul este mult mai aproape de piesa de lucru.

Alimentarea este actionata de un motor electric cu cutie de viteze cu convertor de frecventa. Puteti schimba viteza de deplasare prin simpla rotire a potentiometrului de pe panoul de comanda. Pozitiile finale sunt protejate impotriva impactului prin decelerare automata si oprire.

Bratul masiv contine tije reglabile din crom dur (pentru deplasarea în sus și în jos), care asigură o precizie absoluta a miscarii si o durată de practic viata nelimitată, daca utilajul este lubrifiat în mod regulat. Miscarea verticala a bratului este asigurata de o transmisie sincron cu lant dublu, alimentat de un motor electric cu cutie de viteze. Miscarea controlata de la panoul central are doua viteze - alimentarea rapida si alimentarea lenta pentru o miscare precisa in pozitia dorita. Acest sistem poate fi dotat cu accesoriu pentru contorizare electronica care se deplasează automat în pozitia specificata.

Bratul este prevazut cu roti dintate din fontă de inalta calitate, echilibrate impotriva vibratiilor. Roata are o canelura de-a lungul circumferintei sale care creeaza o suprafata optima de contact intre roata si lama de ferastrau.

Volanta panzei este alimentată printr-o banda conectata la un motor electric special, echilibrat impotriva vibratiilor. Sistemul de tensionare se deplaseaza de-a lungul unui ghidaj solid din fonta, cu bara presoare reglabila, care permite o ajustare extrem de precisa.

Masinile sunt proiectate intr-o executie modulara, care permite inlocuirea sau reglarea usoara a tuturor componentelor tehnice principale si a partilor individuale ale acestora. În perspectiva, pe termen lung, se reduc costurile si timpul de întretinere si, prin urmare, se reduc si perioadele de intrerupere a productiei.

 

ACCESSORII INCLUSE:

Extindere cale rulare cu 3 metri – contine in standard: 3 x grinzi transversale, 2 opritori

Motor principal de 7,5 kW

O putere mai mare inseamna o taiere mai rapida.

LG 100

Este folosit pentru o setare rapida si precisa a grosimii dorite. Miscarea bratului sus/jos este afisata cu o precizie de 0,1 mm pe un ecran color

 

Pre-taietor

Circular pre-taietor conceput pentru a îndepărta reziduurile in punctele în care lama taie busteanul. Lama va avea o durata mai lunga de viata iar productivitatea masinii va creste.

 

Tensionare hidraulica a panzei

Sistemul este comandat de o pompa hidraulica de mana cu indicatori de tensiune.

 

 Ampermetru

Scala ampermetrului arata sarcina motorului panzei in timpul taierii. Este proiectat pentru a simplifica selectarea vitezei de alimentare. Schimbarea la timp a panzei de ferastrau crește durata de viata si imbunatateste calitatea taierii.

 

Ghidaj electric

Reglarea ghidajului panzei in functie de diametrul busteanului este controlat electric din panoul de comanda.

 

Sistem incarcare bustean

 

 Ghidaj din metal

Este pozitionat pe sina mobila inainte de taiere. Acesta imbunatateste semnificativ stabilitatea fierastraului  precum si productivitatea si acuratetea. Poate fi instalat pe sina controlata electric.

 

Sistem de racire pe ambele parti ale panzei

Sistemul de racire este alcatuit dintr-o pompă de presiune, supapa electromagnetica de comanda a debitului si jet cu două cai care pulverizează banda atat in partea inferioara cat si pe cea superioara. Sistemul ajuta la mentinerea unei functionari stabile a fierastraului.

 

Sisteme prindere material

 

Sistem de racire a panzei

Acesta deschide in mod automat valva de flux electromagnetic care se inchide atunci cand panza se opreste. Scade semnificativ consumul de lichid.

 

 Sistem entru alimentarea bustenilor

Pentru o manipulare usoara si sigura. Cu sistem cu opritori flexibili

Iluminare LED (11 W)

Iluminare pentru spatiul de lucru cu ajutrul a doua benzi LED montate pe o punte mobila

 

Versiunea ARCTIC

Versiune adaptata pentru lucrul la temperaturi extrem de scazute, ajungand pana -40 ° C. Tabloul de comanda al mașinii, panoul de control si sistemele digitale (LG 100, LG Automat) sunt echipate cu dispozitive de incalzire. Incalzirea este controlata prin termostat. Este folosit lubrifiant rezistent la inghet. Fierastraiele CTR 800 H, 950 H, 1000 H si 1300 H folosesc ulei hidraulic rezistent la inghet.

 

ACCESORII LA CERERE (neincluse in oferta sus mentionata):

 

Extindere cale rulare cu 3 metri – contine in standard: 3 x grinzi transversale, 2 opritori

 

LG automat

Sistem digital pentru masurarea automata si rapida a grosimii de taiere. Dupa specificarea setarilor de baza (inaltime de la zona de incarcare si taiere) precum si a valorilor dorite (grosimea taiata), bratul se va deplasa automat in pozitia ceruta. Acest lucru previne eroarea umana care poate aparea in timpul setarilor manuale. Sistemul economiseste timp si imbunatateste productia.